Φεβ 21

European Career Fair του Massachusetts Institute of Technology (MIT)_21-24/2/2020, Βοστώνη

Στις 21-24 Φεβρουαρίου 2020 θα λάβει χώρα στη Βοστώνη το European Career Fair του Massachusetts Institute of Technology (MIT). Πρόκειται για το μεγαλύτερο Career Fair στις Η.Π.Α. με επίκεντρο την ευρωπαϊκή αγορά και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο, προσελκύει πάνω από 3.000 συμμετέχοντες από μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια και τεχνολογικά ιδρύματα των ΗΠΑ (MIT, Harvard, Boston University, Northeastern University, κλπ) κυρίως σε κλάδους όπως οι Επιστήμες Μηχανικών και Τεχνολογίας, Θετικές Επιστήμες και Βιολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή τόσο σε εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις όσο και σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και οργανισμούς όπως πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα ενώ συμμετέχουν πολλές από τις κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς της Ευρώπης.

Σε συνεργασία με το Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη και με το ΜΙΤ Hellenic Students’ Association (HSA), ο ΣΕΒ έχει εξασφαλίσει θέσεις για τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών με μειωμένο κόστος και δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020. Το μειωμένο κόστος συμμετοχής για ελληνικές εταιρείες ανέρχεται σε $3.600 για τις επιχειρήσεις, σε $450 για νεοφυείς επιχειρήσεις και σε $1530 για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η συμμετοχή στο Career Fair συμπεριλαμβάνει δωρεάν χώρο συνεντεύξεων καθώς και σημαντικά πακέτα εκπτώσεων για διαμονή σε ξενοδοχείο της περιοχής. Αναμένεται σημαντική συμμετοχή και Ελλήνων μετά από κινητοποίηση των ελληνικών φοιτητικών συλλόγων και του προξενείου.

Πρόκειται για νέους και νέες υψηλής εξειδίκευσης και προσόντων, και η βελτίωση των διασυνδέσεων τους με τις ελληνικές επιχειρήσεις και την ελληνική αγορά εργασίας μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην κάλυψη κρίσιμων αναγκών των επιχειρήσεων, αλλά και στην ανάσχεση του brain drain. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας και για να έρθει η επιχείρησή σας απευθείας σε επαφή με το ΜΙΤ Hellenic Students’ Association (HSA) για την αίτηση συμμετοχής, παρακαλώ δείτε το συνημμένο ενημερωτικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννο Μητσό, Senior Advisor Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ, στο ymitsos@sev.org.gr ή στο 211 5006128.

Διαβάστε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ