INTRAKAT: Νέα δωρεά της Intrakat σε υγειονομικό εξοπλισμό

31 Μαρτίου 2020 | Νέα Μελών
Δωρίζονται στο Νοσοκομείο Σερρών δύο κλίβανοι ταχείας αποστείρωσης, ένας αναπνευστήρας μεταφοράς και ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο, ενώ στο Θριάσιο ένας αναπνευστήρας ΜΕΘ.
Η Intrakat με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησε σε νέες δωρεές για τις ανάγκες των νοσοκομείων μας στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση
Έτσι μετά τη δωρεά των οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων σε ισάριθμα νοσοκομεία υποδοχής για την αντιμετώπιση του COVID-19, πρόσφατα προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού εξοπλισμού και υλικών στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο μετά από σχετική συνεννόηση για τις προτεραιότητες στην κάλυψη των αναγκών τους.
Συγκεκριμένα, δωρίζονται στο Νοσοκομείο Σερρών δύο κλίβανοι ταχείας αποστείρωσης, ένας αναπνευστήρας μεταφοράς και ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο, ενώ στο Θριάσιο ένας αναπνευστήρας ΜΕΘ. Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, δήλωσε: «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασύμμετρη απειλή που βιώνουμε, η Intrakat και ο όμιλος Intracom είναι παρόντες. Έμπρακτα συνεχίζεται η στήριξη μας στο υγειονομικό σύστημα της χώρας μας.»

INTRAKAT

Ο Όμιλος Intrakat είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία. Δραστηριοποιείται στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και των έργων διαχείρισης περιβάλλοντος και αξιοποίησης ακινήτων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Βασικό μέλος του πολυεθνικού ομίλου υψηλής τεχνολογίας Intracom Holdings, η Intrakat αναλαμβάνει σύνθετα κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας στον ελληνικό και το διεθνή χώρο, αξιοποιώντας ένα δίκτυο εξειδικευμένων θυγατρικών εταιρειών και υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Αλβανία και την ΠΓΔΜ.

Η Intrakat έχει υιοθετήσει μια δυναμική αναπτυξιακή στρατηγική με άξονα το σύγχρονο «επιχειρείν», εστιάζοντας σε κατασκευαστικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ καθώς και από συμπράξεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ