METRO AEBE: Eγκαινιάζει την πρωτοβουλία My Ομάδα και στηρίζει νέους Έλληνες Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες

23 Ιουνίου 2020 | Νέα Μελών
Η METRO AEBE, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, έχει στο DNA της την κοινωνική προσφορά. Μέσα από τις Αξίες της που αποτυπώνονται με τον πιο καθαρό τρόπο στις λέξεις Ήθος, Πάθος, Τόλμη, Φροντίδα, Ενότητα και Συνέπεια, δημιουργεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναφέρονται στον Άνθρωπο, τις τοπικές κοινωνίες, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό ως τρόπο ζωής. 
Σε αυτό το πλαίσιο, το 2019, η εταιρεία εγκαινίασε την πρωτοβουλία My Ομάδα από τα My market, στηρίζοντας νέους Έλληνες Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες στο δρόμο τους προς τα ρεκόρ και τις διεθνείς διακρίσεις. Πέραν της χορηγικής στήριξης των Αθλητών, η 100% ελληνική αλυσίδα παρέχει και σημαντική υποστήριξη της διατροφής τους που αποτελεί βασικό παράγοντα για την προετοιμασία και τις προπονήσεις τους, μέσα από τα 224 σημεία λιανικής πώλησης My market σε όλη την Ελλάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Το 2020, παρά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και των άλλων σημαντικών διεθνών και εθνικών διοργανώσεων λόγω της πανδημίας του Covid-19, η εταιρεία σεβόμενη την προετοιμασία, την προσπάθεια και την δέσμευση των πρωταθλητών, επέλεξε να σταθεί δίπλα τους συνεχίζοντας  το πρόγραμμα και ενισχύοντας με ουσιαστικό τρόπο τις προσπάθειές τους. 
Για το 2020, οι 8 αθλητές της My Ομάδας είναι ο Ανδρέας Βαζαίος (Κολύμβηση), ο Κριστιάν Γκολομέεβ (Κολύμβηση), ο Ιερόθεος Δρίτσας (Στίβος), η Δήμητρα Μαναβή (Beach Volley), ο Αντώνης Μέρλος (στίβος),  η Άννα Ντουντουνάκη (Κολύμβηση), η Κωνσταντίνα Τσοπούλου (Beach Volley) και  ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (Στίβος). 

METRO AEBE

H METRO AEBE είναι μία 100% ελληνική εταιρεία με ενεργή παρουσία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας από το 1976. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry  και τα σούπερ μάρκετ My market με σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η METRO A.E.B.E., πάνω από 40 χρόνια τώρα, υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό και τον Έλληνα καταναλωτή. Σήμερα, η METRO, μετά την απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλος, το Φεβρουάριο του 2016, απασχολεί πάνω από 10.500 εργαζόμενους, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ