METRO AEBE: Πέντε ακόμη νέες σημαντικές διακρίσεις της εταιρείας τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

1 Αυγούστου 2020 | Νέα Μελών

Πέντε σημαντικές διακρίσεις σε τρεις καταξιωμένες διοργανώσεις απέσπασε η 100% ελληνική εταιρεία METRO AEBE τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2020. 

Στα Health & Safety Awards, το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων της εταιρείας βραβεύθηκε στην κατηγορία «Δραστηριότητες Υγείας & Ευεξίας» και συγκεκριμένα για το έργο και τη λειτουργία του στον τομέα που σχετίζεται με τη διαχείριση ιδιαίτερων συνθηκών/συμπεριφορών στον εργασιακό χώρο και τη διαμόρφωση θετικού εργασιακού κλίματος. 

Παράλληλα, η εταιρεία διακρίθηκε στα Retail Business Awards 2020 με τρία βραβεία. Σε έναν από τους πλέον καταξιωμένους θεσμούς στο χώρο του λιανεμπορίου, που στόχο έχει να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς της αγοράς, η METRO ΑΕΒΕ απέσπασε βραβεία στις κατηγορίες RETAIL LOYALTY REWARD CARDS/PROGRAMS για το πρόγραμμα Πετυχαίνουμε Μαζί με τα METRO Cash & Carry, BEST RETAILERS’ MOBILE APPS για το My wine app και RETAIL STORES – Super Market για το My market Γαστούνης. Τα βραβεία δόθηκαν σε πρωτοβουλίες που ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα δράσεων της εταιρείας, αποδεικνύοντας την ολιστική και πελατοκεντρική προσέγγισή της.

Τέλος, η εταιρεία, μέσα από την αλυσίδα λιανικής πώλησης My market, συμμετείχε στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020, κερδίζοντας βραβείο για την υποψηφιότητα “espot My market – το eshop των My market πάει βόλτα στο Σύνταγμα!», στην κατηγορία Καλύτερη Χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.  Το espot My market ήταν μια ενέργεια που έφερε τους επιβάτες του μετρό που χρησιμοποιούν το σταθμό του Συντάγματος πιο κοντά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μέσα από τη δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα εικονικού ηλεκτρονικού super market, αναδεικνύοντας έτσι την έμφαση που δίνει η αλυσίδα στην καινοτομία.

Η εταιρεία, με αυτές τις βραβεύσεις, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη θέση της ανάμεσα στους ηγέτες του κλάδου στη χώρα. 

METRO AEBE

H METRO AEBE είναι μία 100% ελληνική εταιρεία με ενεργή παρουσία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας από το 1976. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry  και τα σούπερ μάρκετ My market με σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η METRO A.E.B.E., πάνω από 40 χρόνια τώρα, υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό και τον Έλληνα καταναλωτή. Σήμερα, η METRO, μετά την απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλος, το Φεβρουάριο του 2016, απασχολεί πάνω από 10.500 εργαζόμενους, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ