Raycap: Εξοπλισμός προστασίας από την εταιρεία Raycap δωρεά στο Νοσοκομείο Δράμας

6 Απριλίου 2020 | Νέα Μελών
Παραδόθηκαν ήδη οι πρώτες ποσότητες από προσωπίδες για την προστασία του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Δράμας, που κατασκευάστηκαν από τον τρισδιάστατο εκτυπωτή της Raycap. Η διεθνής εταιρεία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έχει έδρα στη Δράμα, συνεχίζει την παραγωγή των συγκεκριμένων προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές που ζητήθηκαν από το Νοσοκομείο της Δράμας.

Raycap

Η Raycap είναι μια ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει, παράγει και υποστηρίζει προϊόντα τηλεπικοινωνιακών και ενεργειακών δικτύων, δικτύων σωληνώσεων και ηλεκτρονικών και αμυντικών εφαρμογών.

Οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Raycap βρίσκονται στη Δράμα και τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, ενώ διατηρεί γραφεία και στο Βουκουρέστι. Με εξαγωγές σε περισσότερες από 26 χώρες, η Raycap παρουσιάζει μια μέση αύξηση πωλήσεων της τάξης του 47% το χρόνο κατά την τελευταία πενταετία, ενώ οι εξαγωγές ξεπέρασαν το 62% του συνολικού όγκου των πωλήσεων κατά το 2001.

Η Raycap έχει μια μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία με την Tyco Electronics και τις θυγατρικές της, όπως η Raychem, AMP/Simel, Mondragon, Critchley, Β&Η, Hellstern, Dulmison και Bowthorpe. Το 2001, η Raycap ξεκίνησε μια δυναμική συνεργασία με την Andrew Corporation με σκοπό την επέκταση της στην αγορά των ασύρματων τηλεπικοινωνιών.

Προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και άρτιες λύσεις στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, η Raycap διακρίνεται για την πρότυπη εξυπηρέτηση των πελατών της και τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη των προϊόντων της, με γνώμονα τη διαρκή επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής και τη στελέχωση με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Από την ίδρυση της, η Raycap έχει συνάψει διάφορες πολυετείς συμφωνίες με δημόσιους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, ο Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός της Ρουμανίας, ο Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός της Αρμενίας, ο Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός της Κύπρου, η Αρχή Ηλεκτρισμού της Κύπρου, καθώς επίσης και συμφωνίες με πολλές βιομηχανίες και κατασκευαστικές εταιρείες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Raycap είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 από την Lloyds Register Quality Assurance.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ