ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ: Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

2 Απριλίου 2020 | Νέα Μελών
Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ενεργώντας καθημερινά με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και τον άνθρωπο, συνδράμει στην προσπάθεια για το κοινό καλό, πολύ περισσότερο στις ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας.
Η εταιρεία τροφίμων ανακοινώνει ότι «Θέλοντας να συμβάλουμε στην άμεση ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και με βαθύ σεβασμό προς το τιτάνιο έργο των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή – ιατρών, νοσηλευτών και του γενικότερου προσωπικού υγείας της χώρας – προσφέρουμε:
  • 50.000 χειρουργικές μάσκες
  • 200.000 γάντια
  • 2.000 μπουκάλια των 500mlαντισηπτικό διάλυμα 
  • 2.000 ολόσωμες προστατευτικές στολέςTYVEC
  • 3.000 ποδονάρια».
«Με παρουσία 70 ετών στην εθνική παραγωγική διαδικασία, σε καλές αλλά και σε δύσκολες στιγμές στην ιστορία του τόπου, συμμεριζόμαστε την ελπίδα και την αισιοδοξία όλων εκείνων που υπερασπίζονται με αυταπάρνηση τη δημόσια υγεία. Αντλώντας δύναμη από την αφοσίωση των ανθρώπων της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στηρίζουμε δυναμικά αυτή την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι θα βγούμε νικητές απέναντι σε μια ακόμα πρόκληση», σημειώνει η εταιρεία.
Πηγή: Reporter.gr

ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

Η εταιρία μας γεννήθηκε το 1947 από το όραμα του Αλέξανδρου Κίκιζα να δημιουργήσει μια βιομηχανία τροφίμων, η οποία να αναδεικνύει τις πρώτες ύλες του τόπου μας μετατρέποντάς τες σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Σήμερα, 6 δεκαετίες αργότερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Κίκιζα ηγείται μίας από τις σημαντικότερες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα με παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες. Η παραγωγή ζυμαρικών και σιμιγδαλιού αποτελεί τη βασική μας δραστηριότητα. Απορροφούμε ετησίως 100.000 τόνους από τα άριστης ποιότητας ελληνικά σκληρά σιτάρια.

Το καθετοποιημένο συγκρότημα μύλου και μακαρονοποιείου στη Λάρισα, παράγει ετησίως περισσότερους από 50.000 τόνους ζυμαρικών, καθιστώντας τη βιομηχανία μας μία από τις μεγαλύτερες του είδους στην Ευρώπη! Η παρουσία μας στη Ευρωπαϊκή αγορά ισχυροποιείται με την ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας Atlanta SA, μέσω της οποίας εξάγουμε σειρά ελληνικών προϊόντων στην πολωνική αγορά όπως για παράδειγμα, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, ελιές, χαλβά και κρασιά.

Οι βασικές μάρκες ζυμαρικών της εταιρίας μας είναι: η Μέλισσα και η Στέλλα, η σειρά εκλεκτών ζυμαρικών Primo Gusto, η θεσσαλική Deveta, η ιστορική Αβέζ και τα παραδοσιακά προϊόντα Βλάχα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ