ADAPTIT: Η CYTA προχωράει στην ανάπτυξη νέου Δικτύου Συγχρονισμού

19 Ιανουαρίου 2021 | Νέα Μελών

Η CYTA, ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψηφιακών επικοινωνιών στην Κύπρο, προχωράει στην ανάπτυξη νέου Δικτύου Συγχρονισμού.

Το νέο Δίκτυο Συγχρονισμού θα παρέχεται από την OSCILLOQUARTZ – εταιρεία ιδίων συμφερόντων της ADVA – μέσω της GCC, τοπικού αντιπροσώπου του Ομίλου ADAPTIT. Οι λύσεις της ADVA επιτρέπουν στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις συγχρονισμού 5G, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν όλες τις υπάρχουσες τεχνολογίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο δίκτυο συγχρονισμού θα αντικαταστήσει το υπάρχον δίκτυο που παρέχει σήματα συγχρονισμού συχνότητας (2MHz και 2Mbps). Επιπλέον, το νέο δίκτυο θα υποστηρίξει επίσης τις απαιτήσεις συγχρονισμού για το προγραμματισμένο δίκτυο 5G της CYTA. Ο προτεινόμενος συγχρονισμός προβλέπεται να αναπτυχθεί σε δύο φάσεις σε μια περίοδο 3 ετών, ενώ θα ελέγχεται και θα παρακολουθείται από ένα μόνο κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης Δικτύου.

Ο Όμιλος ADAPTIT, με μεγάλη εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων εξειδικευμένων λύσεων, έχει παραδώσει με επιτυχία παρόμοια έργα σε αρκετούς παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη, παρέχοντας  υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που συνοδεύονται από απαράμιλλη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη. Με ένα χαρτοφυλάκιο ευρέους φάσματος λύσεων δικτύου, ο Όμιλος ADAPTIT παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα των δικτύων σε παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, κυβερνητικούς φορείς και επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή απόδοση της επένδυσής τους.

ADAPTIT

Η ADAPTIT, εταιρεία ICT, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας τη θέση της στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών. Με μια σαφή στρατηγική και εστίαση στο αποτέλεσμα, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει το πεδίο των δραστηριοτήτων της και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οργανώνοντας τους πόρους της σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Η ADAPTIT σήμερα είναι ένας Διεθνής Όμιλος με παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην παραγωγή υλικού και λογισμικού, έχει συνεχή παρουσία ως εκθέτης στο Mobile World Congress από το 2012.

Ως SYSTEM INTEGRATOR, η ADAPTIT συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ