METRO ΑΕΒΕ: Τα My market υποστηρίζουν έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish

23 Απριλίου 2021 | Νέα Μελών

Βρείτε τις Πασχαλινές Λαμπάδες  σε επιλεγμένα My market σε όλη την Ελλάδα και στο eshop.mymarket.gr

Τα My market, στηρίζουν έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φέτος το Πάσχα διαθέτουν σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο eshop, πασχαλινές λαμπάδες που έχουν δημιουργήσει οι εθελοντές του Make-A-Wish. Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων θα διατεθούν για να ενισχύσουν το έργο του φορέα, υλοποιώντας ευχές παιδιών που χρειάζονται τη σωματική και συναισθηματική δύναμη για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Επιλέγοντας μία λαμπάδα του Make-A-Wish, ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα, προσφέρουμε ουσιαστική στήριξη στο φορέα και δίνουμε το κίνητρο σε κάθε παιδί που νοσεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι μια ακόμη εκδήλωση ή ένα πάρτι ή ένα δώρο. Είναι μία εμπειρία που συμπορεύεται με την ασθένεια, σαν το παράθυρο στο φως και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Σήμερα περισσότερα από 220 παιδιά περιμένουν η ευχή τους να γίνει πραγματικότητα και ο Οργανισμός βιώνει μία συνεχιζόμενη αγωνία να πραγματοποιήσει τις ευχές τους παρά τις συνεχιζόμενες δυσκολίες της πανδημίας.

Οι Πασχαλινές Λαμπάδες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διατίθενται σε δύο διαφορετικά σχέδια στην τιμή των 5€ και 8€ αντίστοιχα και μπορεί κανείς να τις βρει σε επιλεγμένα My market στην Αττική και στις εξής πόλεις: Αγρίνιο, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Τρίκαλα.

METRO AEBE

H METRO AEBE είναι μία 100% ελληνική εταιρεία με ενεργή παρουσία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας από το 1976. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry  και τα σούπερ μάρκετ My market με σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η METRO A.E.B.E., πάνω από 40 χρόνια τώρα, υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό και τον Έλληνα καταναλωτή. Σήμερα, η METRO, μετά την απόκτηση της αλυσίδας Βερόπουλος, το Φεβρουάριο του 2016, απασχολεί πάνω από 10.500 εργαζόμενους, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ