Ιούλ 20

Ψηφιακή Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου ΣΕΒ: «Χρηματοδότηση επιχειρήσεων και έξοδος από την πανδημία»

Τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης έχουν υλοποιηθεί πολλές πρωτοβουλίες για τη στήριξη των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί περισσότερο. Τέλος, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας δημιουργεί τις προϋποθέσεις αποτελεσματικής χρηματοδότησης ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση και ενδυνάμωσης των μακροχρόνιων ρυθμών ανάπτυξης της χώρας.

Ωστόσο καθοριστικής σημασίας στην επιτυχή έκβαση της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλεται αποτελεί η, μετά από διάστημα μεγαλύτερο της δεκαετίας, αποκατάσταση της ομαλής πρόσβασης των επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση με ανταγωνιστικούς όρους. Σε αυτή την κατεύθυνση, και στο πλαίσιο του Γενικού Συμβουλίου, ο ΣΕΒ διοργανώνει ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο «Χρηματοδότηση επιχειρήσεων και έξοδος από την πανδημία», την Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ως ομιλητής ο Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, κ. Γεώργιος Ζαββός.

Επιπλέον θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ο κ. Βασίλης Ψάλτης, CEO, Alpha Bank και Μέλος, Δ.Σ. & Εκτελεστικής Επιτροπής ΣΕΒ, ο κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΧΑΑ, ο κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση Factoring και ο κ. Νίκος Αλιπράντης, Partner, Deca Investments AIFM για να απαντήσουν στα ερωτήματα που προβληματίζουν τις επιχειρήσεις σχετικά με τα διαθέσιμα εργαλεία και τις δυνατότητες χρηματοδότησης στην μετά πανδημία εποχή.

Για την καλύτερη προετοιμασία της συζήτησης και για όσα μέλη του ΣΕΒ το επιθυμούν, θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης ερωτήσεων μέσω του προσωπικού συνδέσμου που θα λάβετε αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Θα υπάρχει, όμως, δυνατότητα να υποβάλλονται ερωτήσεις στους προσκεκλημένους, είτε «ζωντανά» είτε γραπτώς, και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την κ. Σωτηρία Καλαντζή (Τ: 2115006113, E: skalantzi@sev.org.gr) Advisor του Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ.

Χορηγοί της εκδήλωσης

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ