Συνάντηση Δικτύωσης μεταξύ στελεχών των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και υψηλόβαθμων εκπροσώπων ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ

Ο ΣΕΒ διοργάνωσε στις 25.11.2021 συνάντηση δικτύωσης, μεταξύ στελεχών των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και υψηλόβαθμων εκπροσώπων ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων-μελών του, με την παρουσία της Β’ Γενικής Διευθύντριας της Διεύθυνσης Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, κας Μαρίνας-Λουίζας Μαρινάκη. Κατά τη συνάντηση, αναδείχτηκαν τρόποι συνεργασίας ανάμεσα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε να συνδράμουμε με τον καλύτερο τρόπο και από κοινού, στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Ο στόχος είναι η στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και ο σκοπός μας είναι κοινός. O ρόλος των στελεχών των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων είναι εξαιρετικά σημαντικός για την εξωστρέφεια της Ελληνικής οικονομίας. Μέσα από τακτικές συναντήσεις που διοργανώνουμε ανάμεσα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις μέλη μας και το ΥΠΕΞ, αναπτύσσονται σχέσεις και κατανοούνται πλήρως οι εξαγωγικές ανάγκες και οι στόχοι. Ο κοινός προγραμματισμός των επισκέψεων, ο συντονισμός και η ουσιαστική συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών, έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας-μέλος του ΣΕΒ, Κορρές, στα Οινόφυτα.

Διαβάστε παρακάτω τον χαιρετισμό της Β’ Γενικής Διευθύντριας της Διεύθυνσης Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, κας Μαρίνας-Λουίζας Μαρινάκη.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ