GIZELIS ROBOTICS: Oλοκληρωμένη ρομποτική λύση συγκόλλησης R WELD 2 από τη Gizelis Robotics

31 Ιανουαρίου 2022 | Νέα Μελών

SOLUTION STUDY DROP KIOSIDIS

Ποια είναι η εταιρία Drop-Ν. ΚΙΟΣΙΔΗΣ ΑΕ

Η εταιρεία Drop-Ν. ΚΙΟΣΙΔΗΣ ΑΕ, από το 1971, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φίλτρανσης. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 6000τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκης, κατασκευάζει συστήματα φίλτρανσης νερού, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, πριν και μετά την άντληση. Η εταιρεία στοχεύει στη διαρκή επιμόρφωση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, στη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της καθώς και στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με την χρήση νέων καινοτόμων τεχνολογιών.

Τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα βρίσκουν εφαρμογή στη:
• Γεωργία (άρδευση και υδρολίπανση)
• Βιομηχανία
• Ύδρευση

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η Drop-Ν. ΚΙΟΣΙ∆ΗΣ ΑΕ στην προσπάθεια της να δηµιουργήσει νέα καινοτόµα και ποιοτικά προϊόντα αναζήτησε στην Gizelis Robotics µια ολοκληρωµένη ροµποτική λύση συγκόλλησης η οποία να ικανοποιεί τα εξής:

• Συγκόλληση περίπλοκων γεωµετριών
• Βελτιστοποίηση της ποιότητας συγκόλλησης
• Ευελιξία συγκόλλησης για µικρές και µεγάλες γεωµετρίες
• Εύκολος χειρισµός του συστήµατος
• Γρήγορος προγραµµατισµός
• Μικρό χωροταξικό αποτύπωµα
• Λιγότερη τακτική συντήρηση
• Βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας µε απαλλαγή των εργαζοµένων από την επικίνδυνη ανθυγιεινή εργασία.

Η ΛΥΣΗ

💡 Ένας βιοµηχανικός ροµποτικός βραχίονας έξι βαθµών ελευθέριας ειδικός για εφαρµογές συγκόλλησης. Ο σχεδιασµός του έχει βασισθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης παραγωγής, µιας και η φιλοσοφία της τοποθέτησης του κινητήρα – µειωτήρα κατευθείαν στο σηµείο κίνησης επιτρέπει τη σηµαντική µείωση του κόστους συντήρησης. Στην συγκεκριµένη λύση προστέθηκαν και δυο ειδικά περιστρεφόµενα τραπέζια συγκόλλησης συγχρονισµένα µε τον ροµποτικό βραχίονα.

👉Ένας βιοµηχανικός ροµποτικός βραχίονας έξι βαθµών ελευθέριας ειδικός για εφαρµογές συγκόλλησης. Ο σχεδιασµός του έχει βασισθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης παραγωγής, µιας και η φιλοσοφία της τοποθέτησης του κινητήρα – µειωτήρα κατευθείαν στο σηµείο κίνησης επιτρέπει τη σηµαντική µείωση του κόστους συντήρησης.
Στην συγκεκριµένη λύση προστέθηκαν και δυο ειδικά περιστρεφόµενα τραπέζια συγκόλλησης συγχρονισµένα µε τον ροµποτικό βραχίονα.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:

•Βελτιστοποίηση της ποιότητας συγκόλλησης

•Ευελιξία συγκόλλησης για µικρές και µεγάλες γεωµετρίες καθώς στα περιστρεφόµενα τραπέζια έχει προστεθεί ειδικός µηχανισµός µεταβαλλόµενου µήκους

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ