Schneider Electric: Η Schneider Electric κατακτά για 5η συνεχομένη χρονιά μια θέση στη λίστα με τις πιο αξιόλογες εταιρείες του περιοδικού Fortune

15 Φεβρουαρίου 2022 | Νέα Μελών

• Η εταιρεία κατατάσσεται #3 στον τομέα της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών
• Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την προσήλωση της Schneider Electric στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα, την διαφορετικότητα και την προσφορά ίσων ευκαιριών για όλους

Η Schneider Electric, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακηρύχθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες παγκοσμίως (“World’s Most Admired Companies”) στο πλαίσιο της ετήσιας κατάταξης του περιοδικού Fortune.

Αυτή η διάκριση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της προσήλωσης της εταιρείας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τη διαφορετικότητα και την προσφορά ίσων ευκαιριών για όλους.

Η Schneider Electric πραγματοποιεί αυτές τις δεσμεύσεις της μέσω πρωτοβουλιών όπως το βαρόμετρο Schneider Sustainability Impact (SSI) που ξεκίνησε το 2005, την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την κλιματική αλλαγή αλλά και τη συνεργασία με τους προμηθευτές της, με στόχο τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 50% μέχρι το 2025. Αυτά τα επιτεύγματα αναγνωρίζονται μέσω πολλαπλών βραβεύσεων και διακρίσεων για πάνω από 10 χρόνια.

Φέτος, η Schneider Electric κατατάσσεται τρίτη στον κλάδο της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών, σηματοδοτώντας έτσι τη συνεχή της δέσμευση για την δημιουργία ενός πιο ηλεκτρικού, πιο ψηφιακού και απαλλαγμένου από τον άνθρακα πλανήτη.

«Το να είμαστε ανάμεσα στις πλέον αξιόλογες εταιρείες στον κόσμο, είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και μια πραγματική απόδειξη του ουσιαστικού μας στόχου και της δέσμευσής μας για βιωσιμότητα και καινοτομία», δήλωσε η Charise Le, Chief Human Resources Officer της Schneider Electric. “Μας τιμά αυτή η αναγνώριση και ως #SEGreatPeople, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας για να επιτύχουμε τη σύνδεση της προόδου και της βιωσιμότητας για όλους”.

Η ετήσια λίστα με τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κόσμου του περιοδικού Fortune βασίζεται σε μια έρευνα μεταξύ αμερικανικών και πολυεθνικών εταιρειών της κατάταξης Fortune500, που δημοσίευσαν τα υψηλότερα οικονομικά αποτελέσματα στους αντίστοιχους βιομηχανικούς κλάδους. Για να εντοπίσουν τις κορυφαίες σε απόδοση εταιρίες σε 52 διαφορετικούς κλάδους, 3.820 στελέχη, διευθυντές και αναλυτές του κλάδου καλούνται να αξιολογήσουν τις εταιρείες με βάση εννέα κριτήρια συμπεριλαμβανομένων της επενδυτικής αξίας, της ποιότητας διοίκησης και ποιότητας προϊόντων, καθώς και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της δυνατότητας προσέλκυσης ανθρώπινου ταλέντου.

Η Schneider Electric έλαβε υψηλές βαθμολογίες για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Αυτή η αναγνώριση ακολουθεί την πρόσφατη ένταξη της Schneider Electric στην λίστα Corporate Knights’ Global 100 για 11η συνεχή χρονιά, όπως επίσης και τη διεθνή αναγνώρισής της στα τέσσερα ESG 2021 ratings, συμπεριλαμβανομένης της λίστας CDP Climate Change του Dow Jones Sustainability World Index.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Schneider Electric σε θέματα Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG) μπορείτε να βρείτε εδώ.

Schneider Electric

H Schneider Electric, μία πολυεθνική εταιρεία με σχεδόν δύο αιώνες ιστορίας και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί έναν πρωτοπόρο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του βιομηχανικού αυτοματισμού. Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει ώστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργεια και τους κοινούς πόρους του πλανήτη μας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ προόδου και βιωσιμότητας. Το όραμα αυτό το ονομάζει “Life Is On”.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Schneider Electric καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της στις αγορές των Κτιρίων και Κατοικιών, της Βιομηχανίας, των Έργων Ενέργειας και Υποδομών αλλά και των Data Centers, μέσω των καινοτόμων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών της. Συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, βοηθάει τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο αποδοτικές, λειτουργώντας με πιο έξυπνο, αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο, χάρη στις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η ανοιχτή, διαλειτουργική ΙοΤ αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της, EcoStruxure.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ