Οκτ 05

Ψηφιακός μετασχηματισμός της εμπειρίας του πελάτη στον ΟΠΑΠ

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί στην εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Κωστή Πάικο, Head of Digital, ΟΠΑΠ.

Η φθινοπωρινή μας εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί, στα ελληνικά, στο Events Hall του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή), την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, 15:30-17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream.

Ο επαναπροσδιορισμός της εμπειρίας του πελάτη είναι μια από τις κύριες προτεραιότητες στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ο τελικός σκοπός είναι η παροχή υπηρεσιών που είναι αδιάλειπτες και εναρμονισμένες σε όλα τα κανάλια, με εύληπτη διεπαφή και ισχυρή εταιρική ταυτότητα, φυσικά με την υποστήριξη ψηφιακών τεχνολογιών. Αυτοί οι στόχοι συχνά επιβάλουν αντικρουόμενες απαιτήσεις και αντιπροσωπεύουν μάλλον μια διαρκή φιλοδοξία παρά αποσπασματικές ενέργειες.

Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί ένα πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλα τα κανάλια και όλα τα τμήματα πελατών, με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό των εμπειριών που προσφέρει στους πελάτες. Το πρόγραμμα μετασχηματισμού βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: επαναπροσδιορισμός της παρουσίας του ΟΠΑΠ στο ψηφιακό οικοσύστημα, προσφορά προχωρημένων διαδικτυακών παιγνίων, ψηφιοποίηση της εμπειρίας του πελάτη στο δίκτυο λιανικής, και η υποστήριξη του ΟΠΑΠ καθώς εξελίσσεται σε μια ώριμη ψηφιακή επιχείρηση. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εφαρμογή ενός οικοσυστήματος Διαδικτύου Πραγμάτων (Internet of Things) στα καταστήματα του ΟΠΑΠ που αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικής στην Ευρώπη.

Ο Κωστής Πάικος θα παρουσιάσει τις εμπειρίες, τις προκλήσεις και τα διδάγματα του ΟΠΑΠ με σκοπό να τροφοδοτήσει μια ζωντανή συζήτηση γύρω από ένα καυτό θέμα στο λιανεμπόριο σήμερα.

Ελάτε στο ACG Events Hall, για να δείτε και να δοκιμάσετε στην πράξη το live demo της λύσης Internet of Things που έχει αναπτύξει και εγκαταστήσει σε όλα τα καταστήματα του ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τη Bespot. Όπως θα εξηγήσει πιο αναλυτικά ο Κωστής Πάικος, η λύση αυτή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίζει με ακρίβεια και αξιοπιστία την είσοδο και έξοδο του πελάτη στο χώρο του καταστήματος εξασφαλίζοντας την κανονιστική συμμόρφωση και εμπλουτίζοντας τα δεδομένα για τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Η Bespot είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη και βραβευμένη Ελληνική startup που αναπτύσσει συστήματα location intelligence.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ