Πουκαμισάς Α.Ε.: Η πιο αξιόπιστη επιλογή και για τον μεγαλύτερο στα χρονικά διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π.

7 Δεκεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, παρέχουν την πληρέστερη υποστήριξη και στους υποψηφίους στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. 2Γ/2022, που προκηρύχθηκε πριν από λίγες ημέρες και αναμένεται να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023.

Ύστερα από πολλές αναβολές, ο πολυαναμενόμενος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του Α.Σ.Ε.Π. 2Γ/2022 για πτυχιούχους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γραπτό διαγωνισμό που πραγματοποιείται από συστάσεως Α.Σ.Ε.Π. και οι επιτυχόντες του εκτιμάται ότι θα καλύψουν περισσότερες από 5.000 θέσεις στον Δημόσιο Τομέα, οι οποίες θα προκύψουν από τις μετέπειτα επιμέρους προκηρύξεις των Υπουργείων και των Δημόσιων Οργανισμών.

Το σημαντικό με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι ότι απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των πτυχιούχων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που κατέχουν αναγνωρισμένα πτυχία Πανεπιστημίων της αλλοδαπής.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 20 Δεκεμβρίου και αναμένεται να είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός αυτών που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό που χαρακτηρίζει τον 2Γ/2022 και αξίζει της προσοχής όλων είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω διαγωνισμός δεν οδηγεί στη διεκδίκηση συγκεκριμένων θέσεων αλλά είναι ένας διαγωνισμός «βάσης», πιστοποίησης επί της ουσίας βασικών γνώσεων, που κάθε εργαζόμενος σε οποιοδήποτε κλάδο του Δημοσίου οφείλει να κατέχει. «Επιτυχόντες» στον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα είναι οι υποψήφιοι που θα συγκεντρώσουν βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο του 55 στα 100 στα δύο εξεταζόμενα αντικείμενα. Η επιτυχία αυτή θα δώσει στους υποψηφίους τη δυνατότητα διεκδίκησης των θέσεων από τις προκηρύξεις που θα επακολουθήσουν. Οι επιτυχόντες του Διαγωνισμού 2Γ/2022, και μόνον αυτοί, θα έχουν τη δυνατότητα διορισμού στο Δημόσιο για την επόμενη τουλάχιστον διετία ή μέχρι τη διεξαγωγή νέου αντίστοιχου διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό 2Γ/2022 θα εξεταστούν σε δύο μαθήματα/δοκιμασίες, (α) στις Γνώσεις Γενικού Περιεχομένου και (β)  στις Δεξιότητες Γλωσσικού Συλλογισμού, Αριθμητικού Συλλογισμού και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας και οι ερωτήσεις θα είναι Πολλαπλής Επιλογής (Multiple Choice).

Αν και η λογική του 2Γ/2022 είναι να διασφαλίσει τις ελάχιστες απαιτούμενες γνώσεις των εργαζομένων στο Δημόσιο, το εύρος των εξεταζόμενων αντικειμένων και ο μεγάλος ανταγωνισμός, που θα προκύψει λόγω της μεγάλης συμμετοχής που αναμένεται, καθιστούν αναγκαία μία καλά οργανωμένη προετοιμασία καθώς θα προσμετρηθεί και η σχετική επίδοση. Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς με ένα δομημένο πρόγραμμα προετοιμασίας αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή για την προετοιμασία των υποψηφίων για τον διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που καθιστούν την πρότασή μας την πλέον αξιόπιστη λύση είναι το αποκλειστικά ζωντανό διαδικτυακό μάθημα για το σύνολο των ωρών του προγράμματος προετοιμασίας, το υψηλού επιπέδου υποστηρικτικό υλικό και τα ειδικά βιβλία για τον Α.Σ.Ε.Π. των Εκδόσεων Πουκαμισάς, οι εβδομαδιαίες Προσομοιώσεις Εξετάσεων από τους πιο έμπειρους στη συγκεκριμένη διαδικασία και, τέλος, οι έμπειροι εισηγητές μας.

Για ένα κοινό υποψηφίων υψηλού μορφωτικού επιπέδου αλλά ταυτόχρονα εργαζομένων και με οικογενειακές υποχρεώσεις, στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς έχουμε οργανώσει ένα πρόγραμμα με στοχευμένες διδασκαλίες και με ένα πληρέστατο και άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δυνατότητες και τις ανάγκες τους.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, που έχουν αναδειχθεί για τις υπηρεσίες τους σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά κυρίως στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δίνουν δυναμικό παρόν και στην προετοιμασία για τον διαγωνισμό 2Γ/2022 του Α.Σ.Ε.Π. με την πλέον αξιόπιστη πρόταση.

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 36 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς αριθμεί 88 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 87 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 77 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 77 Κέντρα Πληροφορικής, 32 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 15.152 μαθητές και διδάσκουν 1.147 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ