Πουκαμισάς Α.Ε.: Ακαδημία Νέων Καθηγητών

9 Οκτωβρίου 2023 | Νέα Μελών

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς, με το σύνθημα «Εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά καθηγητών!» ανακοίνωσε την υλοποίηση δωρεάν κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που απευθύνονται σε νέους Καθηγητές έως 30 ετών από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η δυνατότητα δωρεάν εκπαίδευσης σε 1.150 νέους εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στην Εκπαίδευση, αλλά στερούνται ευκαιριών απόκτησης εξειδίκευσης και εργασιακής εμπειρίας.

Τα σεμινάρια, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 30 Οκτωβρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 29 Μαρτίου 2024, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν 300 Μαθηματικοί, 400 Φιλόλογοι, 100 Φυσικοί, 100 Χημικοί, 100 Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσης, 50 Βιολόγοι, 50 Οικονομολόγοι και 50 Καθηγητές Πληροφορικής.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα διεξαχθούν γραπτές εξετάσεις και οι επιτυχόντες στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υποδειγματικές διδασκαλίες στα φροντιστήριά του Ομίλου.

Όλοι οι καθηγητές, που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τα σεμινάρια, εφόσον το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα κατά προτεραιότητα να εργαστούν στα Φροντιστήρια του Ομίλου, ανάλογα με τις ανάγκες των μονάδων του δικτύου.

 

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 36 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς αριθμεί 88 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 87 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 77 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 77 Κέντρα Πληροφορικής, 32 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 15.152 μαθητές και διδάσκουν 1.147 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ