Νοέ 02

6th Compliance Conference: “Focusing on the core to approach the future”

O Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) σε συνεργασία με τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνουν το 6th Compliance Conference με τίτλο “Focusing on the core to approach the future“, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, στο Wyndham Grand Athens, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του ΣΕΒ, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και του ΣΕΔ.

Το Ετήσιο Συνέδριο Κανονιστικής Συμμόρφωσης αποτελεί πλέον θεσμό, ως το πιο δυναμικό γεγονός συνάντησης, γόνιμου προβληματισμού και ανταλλαγής γνώσης επί των θεμάτων συμμόρφωσης. Ο εντοπισμός, η αξιολόγηση και η διαχείριση του κινδύνου και των επιπτώσεων μη συμμόρφωσης με τα κανονιστικά πλαίσια, όπως επιβάλλονται από τις κατά περίπτωση Αρμόδιες Αρχές, αποτελούν πλέον βασικές μέριμνες των επιχειρήσεων. Η συμμόρφωση συνιστά βασικό προαπαιτούμενο στη χάραξη κάθε επιχειρηματικής δράσης και προχωρώντας στο μέλλον, αναμένεται πως θα εντείνονται, όλο και περισσότερο, οι σχετιζόμενες με αυτή προκλήσεις, οι οποίες οδηγούνται από τις εξελίξεις στην τεχνολογία, τα εξελισσόμενα ρυθμιστικά τοπία, τις παγκόσμιες οικονομικές αλλαγές και την αλλαγή των κοινωνικών κανόνων.

Στο φετινό συνέδριο, περισσότεροι από 35 experts του κλάδου θα συζητήσουν και θα τοποθετηθούν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που απορρέουν από τη ραγδαία μεταβαλλόμενη νομοθεσία, την απαίτηση για διασυνοριακή συμμόρφωση, τη συμμόρφωση στην εφοδιαστική αλυσίδα, την προστασία και ασφάλεια προσωπικών δεδομένων, τις νέες τεχνολογίες, την ηθική και κοινωνική ευθύνη, την ανάγκη για διαμόρφωση κουλτούρας συμμόρφωσης. Μπροστά σε αυτή την πολυπλοκότητα του συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίου, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί θα πρέπει να εστιάσουν στις βασικές αρχές της Κανονιστικής Συμμόρφωσης και να τις αναπτύξουν οραματιζόμενες τις μελλοντικές εξελίξεις.

Στο 6th Compliance Conference θα αναλυθεί ο τρόπος για αυτές τις προσεγγίσεις, και μην το χάσετε!

Το Compliance Conference απευθύνεται σε στελέχη κανονιστικής συμμόρφωσης, εσωτερικού ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων, σε εμμίσθους δικηγόρους, οικονομικούς διευθυντές, στελέχη των Εποπτικούς Αρχών, κ.ά. Τα τελευταία χρόνια προσελκύει περισσότερους από 300 συμμετέχοντες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και Οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ