Δεκ 12

Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2023

Υποβολή αιτήσεων έως τις 20 Νοεμβρίου 2023

Για 14η συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) διοργανώνει τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2023, τον κορυφαίο θεσμό στην Ελλάδα, που επιβραβεύει τις άριστες πρακτικές εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της εξυπηρέτησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα www.csawards.gr, έως τις 20 Νοεμβρίου 2023.

Κάθε χρόνο, ο θεσμός των Βραβείων, επιβραβεύει καινοτόμες και εξαιρετικές πρακτικές στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη, στοχεύοντας στη διάχυση εξειδικευμένης γνώσης και την επιβράβευση των καλύτερων στελεχών στην εξυπηρέτηση πελατών ανά κλάδο. Στο πλαίσιο της διεθνούς αναγνώρισης των βραβείων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πιστοποιημένος φορέας κατά ISO 9001. Οι εταιρείες μέσω της συμμετοχής τους, έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το πολυσήμαντο έργο τους αλλά και να διακριθούν γι’ αυτό, ενώπιων των σημαντικότερων παικτών της ελληνικής αγοράς.

Εάν επιθυμείτε να διεκδικήσετε μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς, τότε πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, δίνοντας το παρόν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, που κάθε χρόνο ξεπερνάει τις προσδοκίες όλων σε συμμετοχή.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλες τις επιχειρήσεις, είτε είναι μέλη του ΕΙΕΠ είτε όχι. Η υποβολή υποψηφιότητας πραγματοποιείται μέσω ασφαλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας με τη συμπλήρωση ενιαίας μορφής ερωτηματολογίου. Στη συνέχεια η Κριτική Επιτροπή βαθμολογεί προκειμένου να αναδείξει τους 3 νικητές ανά κατηγορία, οι οποίοι θα περάσουν στην επόμενη φάση αξιολόγησης για την κατάκτηση του CS Excellence Award. Οι μεγάλοι νικητές ανά κατηγορία θα βραβευθούν σε μια λαμπερή τελετή στις 12 Δεκεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η φετινή Τελετή Απονομής των Βραβείων πραγματοποιείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του ΣΕΒ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του ΣΕΚΕΕ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας, την Υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και την επιστημονική υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών (MSM) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ