DIS: DIS και η ΙΟΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη λύση SFA mobile cross platform “b-anywhere”

3 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Η DIS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΙΟΝ, την εμβληματική ελληνική εταιρεία σοκολάτας με παρουσία στην Ελλάδα από το 1930 . Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στη δέσμευση της ΙΟΝ για τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της.

Η ΙΟΝ συνώνυμη με την σοκολάτα στην Ελλάδα, ξεχωρίζει για την αφοσίωση στην ποιότητα και την επιμονή στην καινοτομία. Διαθέτει τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα, 950 εργαζόμενους και κύκλο εργασιών άνω των 110 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση, ενώ συγκαταλέγεται στις 60 μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η ΙΟΝ επέλεξε να συνάψει στρατηγική συνεργασία με την DIS για να προωθήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, με τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της, επιλέγοντας την λύση SFA της DIS “b-anywhere”. Η λύση αυτή είναι μια σουίτα εφαρμογών για κινητές συσκευές με ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής, που στηρίζεται στην τεχνογνωσία και βαθιά εμπειρία της DIS στις Επιχειρηματικές Εφαρμογές. Το b-anywhere είναι ένα ευέλικτο, αρθρωτό εργαλείο, κατάλληλο για κάθε οργανισμό με οργανωμένο τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.  Με την ολοκλήρωση του έργου η ION θα έχει την δυνατότητα να συλλέγει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την απόδοση των πωλήσεών της, να αναβαθμίσει την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της εφοδιαστικής της αλυσίδας και να παρέχει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες.

Οι δύο εταιρείες ξεκινούν από κοινού το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού και είναι βέβαιες ότι η συνεργασία αυτή θα διευκολύνει την ψηφιοποίηση της ΙΟΝ και θα ενδυναμώσει τη θέση της στη βιομηχανία σοκολάτας ως ευέλικτου οργανισμού που παρέχει μοναδικές εμπειρίες.

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ