Ιούν 20

Ηγεσία με περιέργεια: Ο καταλύτης για καινοτομία και ανάπτυξη

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί σε μια ακόμη εκδήλωση της Σειράς Συζητήσεων: Ηγούμαστε Δημιουργικά, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 18:00 – 19:30 στο Alba Graduate Business School (Ξενίας 6-8, Αθήνα, 11528). Καλεσμένος ομιλητής, ο καθηγητής Κώστας Ανδριόπουλος, Bayes Business School (City, University of London).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά διαθέσιμη για όσους το επιθυμούν. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε είτε δια ζώσης, είτε online, μέσω livestream.

Σε αυτήν την εμπνευσμένη ομιλία, θα ανακαλύψετε τη δύναμη της περιέργειας ως καταλύτη για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Μέσα από οξυδερκείς διαπιστώσεις και πρακτικά παραδείγματα,  ο Κώστας Ανδριόπουλος θα εξηγήσει πώς μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε την δυναμική της στοχευμένης περιέργειας για να οδηγήσουμε την καινοτομία, να ενισχύσουμε τη λήψη αποφάσεων και να εξασφαλίσουμε βιώσιμη επιτυχία. Θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του πώς η περιέργεια τροφοδοτεί τη δημιουργικότητα, αποκαλύπτει κρυμμένες δυνατότητες και οδηγεί σε καινοτόμες ιδέες. Αποδεχόμενοι την περιέργεια ως στρατηγικό πλεονέκτημα, μπορούμε να ανοίξουμε νέους δρόμους προς το κέρδος και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του οργανισμού.

Ελάτε στην εκδήλωση για να συζητήσουμε τη μετασχηματιστική δύναμη της περιέργειας στην προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, τις στρατηγικές για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας περιέργειας σε ομάδες και οργανισμούς, και την αξιοποίηση της στοχευμένης περιέργειας για να εντοπίζετε και να αξιοποιείτε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες της αγοράς.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή

Ο Κώστας Ανδριόπουλος είναι Καθηγητής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και υπηρετεί ως Associate Dean των Προγραμμάτων MBA στο Bayes Business School (City, University of London). Ο Κώστας κατατάσσεται στο υψηλότερο 3% παγκοσμίως στη διαχείριση καινοτομίας με βάση τον αριθμό βιβλιογραφικών ετεροαναφορών στο επιστημονικό του έργο. Είναι βαθιά αφοσιωμένος στην εκπαίδευση, εξοπλίζοντας ιδρυτές και ηγέτες με εργαλεία για να σκέφτονται διαφορετικά, ενθαρρύνοντάς τους να αναλαμβάνουν λελογισμένους κινδύνους και καθοδηγώντας τους να λαμβάνουν αποφάσεις που οδηγούν σε σημαντικές και αποτελεσματικές καινοτομίες. Ο Κώστας έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του Bayes X, ενός εξέχοντος ερευνητικού κέντρου αφιερωμένου στην καινοτομία και την τεχνολογική ανατροπή. Έχει συγγράψει το εγχειρίδιο “Managing Change, Creativity and Innovation” (5η Έκδοση, Sage, 2024) και το “Purposeful Curiosity: How asking the right questions will change your life” (Hachette Books, 2022 – Yellow Kite Books, 2023), ένα δημοφιλές βιβλίο που εξερευνά τη μετασχηματιστική δύναμη της περιέργειας με σκοπό την επιτυχία και προσωπική ανάπτυξη. Επιπλέον, είναι Διευθυντής της Avyssos Advisors Ltd., μιας συμβουλευτικής εταιρείας εξειδικευμένης στη διαχείριση καινοτομίας.

www.andriopoulos.org

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ