Intracom Telecom: Νέος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής (CCO) στην Intracom Telecom

13 Ιουνίου 2024 | Νέα Μελών

Η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων, ανακοινώνει ότι ο κ. Κυριάκος Βέργος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Commercial Officer του Ομίλου Intracom Telecom σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρίας για την ενίσχυση της παρουσίας της παγκοσμίως.

Ο κ. Βέργος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εταιρείες του χώρου τηλεπικοινωνιών και έχει ηγηθεί ενεργειών ανάπτυξης πωλήσεων για διάφορες επιχειρήσεις ICT σε όλες τις ηπείρους. Έχοντας αναπτύξει ένα εξαιρετικό δίκτυο επαφών στον κλάδο της τεχνολογίας, ο κ. Βέργος έχει συμβάλει στην επιτυχή είσοδο εταιριών σε νέες αγορές αλλά και στην αύξηση των εσόδων τους σε τομείς όπως των ασύρματων τεχνολογιών, του λογισμικού και των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Ο κ. Kartlos Edilashvili, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον κ. Βέργο στην Intracom Telecom καθώς προχωράμε στη δημιουργία ενιαίας εμπορικής ομάδας με σκοπό την προώθηση του συνόλου των λύσεων μας στην παγκόσμια αγορά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διεθνής εμπειρία και οι ικανότητές του θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει και κατ’ επέκταση στη στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου».

 

Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ