Επιχειρηματική αποστολή στη Σόφια της Βουλγαρίας, 2-4/10/2024

Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒΕ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουλγαρίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Σόφια, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στη Σόφια της Βουλγαρίας, από την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 έως την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024. Η Aποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς.

Στην Aποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι.

Το Επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουλγαρίας (Iskar 9, 1058 Sofia, Bulgaria), όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και βουλγάρικες επιχειρήσεις.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου  2024  παρακάτω τη σχετική δήλωση, στέλνοντας επιπλέον και σύντομο προφίλ και λογότυπο της εταιρείας σας στα αγγλικά.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν έως 20 ελληνικές εταιρείες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (Ντίνα Αθανασίου: Τ. 211 500 6104, Ε. ir@sev.org.gr), το ΕΒΕΑ (Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, 2103382342, 252, Ε: excom@acci.gr), τον ΣΕΒΕ (Νατάσα Γιαλόγλου, Τ: 2310 535333, Ε: ny@seve.gr) και την Enterprise Greece (Νατάσα Λαδοπούλου, T: 210 3355746, E a.ladopoulou@eg.gov.gr).

Περισσότερες πληροφορίες

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ