KPMG: Τρεις διακρίσεις απέσπασε η KPMG στην Ελλάδα στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2024 για τις δράσεις Ισότητας και Συμπερίληψης

12 Ιουλίου 2024 | Νέα Μελών
  • Silver βραβείο στην Ενότητα “Best Companies” στην κατηγορία Consulting/Services για την καμπάνια KPMG International Women’s Day 2024
  • Silver βραβείο στην Ενότητα “Accelerating Female Professionals” στην κατηγορία Corporate Events/Conferences για την έρευνα και την εκδήλωση του Global Female Leaders Outlook 2023
  • Bronze βραβείο στην Ενότητα “Best Key Area Practices/Initiatives” στην κατηγορία “Gender” για την καμπάνια KPMG International Women’s Day 2024

Στην φετινή απονομή των Diversity, Equity & Inclusion Awards 2024, της Boussias Events και του Diversity Charter Greece, η KPMG στην Ελλάδα διακρίθηκε με  δύο Ασημένια βραβεία και ένα Χάλκινο για τις δράσεις Συμπερίληψης και Ισότητας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στο Μουσείο Οίνου, στην Παλλήνη.

Πιο συγκεκριμένα, η KPMG έλαβε ένα Silver βραβείο στην Ενότητα “Best Companies”, στην κατηγορία Consulting/Services για την φετινή καμπάνια KPMG International Women’s Day, καθώς και ένα Silver βραβείο στην Ενότητα “Accelerating Female Professionals”, στην κατηγορία Corporate Events/Conferences για την έρευνα και την εκδήλωση Global Female Leaders Outlook 2023. Τέλος, βραβεύτηκε και με ένα Bronze βραβείο στην Ενότητα “Best Key Area Practices/Initiatives”, στην κατηγορία “Gender” για την φετινή καμπάνια KPMG International Women’s Day.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η KPMG διοργανώνει μια σειρά από πρωτοβουλίες, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά της εταιρείας, με στόχο να ενθαρρύνει την ανοικτή κουλτούρα και την ποικιλομορφία και να ενισχύσει την ισότητα και τη συμπερίληψη. Δεδομένου ότι η KPMG ήταν η πρώτη εταιρεία που έκανε γυναίκα συνεταίρο (Partner) το 1995, ανάμεσα στις “BIG 4” εταιρείες στη χώρα μας, καταδεικνύει τη δέσμευσή της για την κατάργηση των ανισοτήτων σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της. Προωθεί την ισότητα των φύλων μέσω πολιτικών και πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στη διασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως φύλου ή άλλων διακριτών χαρακτηριστικών, και προωθεί την γυναικεία ηγεσία και την ανάπτυξη των γυναικείων ταλέντων εντός της εταιρείας.

Στο πλάνο δράσεων της φετινής καμπάνιας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία διήρκησε συνολικά από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, συμπεριλήφθηκαν σεμινάρια ενδυνάμωσης και αντιμετώπισης ασυνείδητων προκαταλήψεων/συμπεριφορών στο χώρο εργασίας, καθώς και μια σειρά με συνολικά 11 audio & video podcasts με τίτλο #InspireInclusion Talks για την προώθηση της διαφορετικότητας. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ένα πρόγραμμα αναρτήσεων με inspirational μηνύματα από τη διοίκηση της εταιρείας, καθώς επίσης δημοσιεύθηκαν βίντεο μηνύματα με τους επικεφαλής των τμημάτων της KPMG. Τέλος, Η KPMG είναι μεγάλος χορηγός του Women Corporate Directors (WCD), ο οποίος υποστηρίζει γυναίκες στελέχη σε ρόλους μη εκτελεστικού μέλους Διοικητικών Συμβουλίων, ενισχύει την υποψηφιότητα τους, εντοπίζει σχετικές ευκαιρίες και συμβάλλει στην ενδυνάμωσή τους. Επιπλέον, εκπροσωπείται στην επιτροπή Women In Business του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου και έχει υπογράψει τη συμφωνία EMPOWER HER με το Επιμελητήριο, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση του ρόλου των γυναικών στο διεθνές εμπόριο και επιχειρηματικότητα.

Όσον αφορά στην έρευνα Global Female Leaders Outlook 2023, η KPMG καταγράφει τις απόψεις των γυναικών-ηγετικών στελεχών και επιβεβαιώνει τον κρίσιμο ρόλο τους στη διαμόρφωση του οικονομικού και κοινωνικού μέλλοντος. Στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων, μίλησαν σημαντικές προσωπικότητες από διαφορετικούς κλάδους, εμπειρίες και γενιές.

Η Πέγκυ Βελλιώτου, Partner & Head of People, People Services, KPMG στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση, «Στην KPMG αναγνωρίζουμε τη δύναμη της αποδοχής ποικίλων απόψεων, της προώθησης ισότιμων ευκαιριών και της υποστήριξης ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος, όπου κάθε άτομο μπορεί να εξελιχθεί. H σημερινή διάκριση μας δίνει μεγάλη χαρά, αλλά και την ώθηση για να συνεχίσουμε να προωθούμε ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών όχι μόνο στο εσωτερικό της KPMG, αλλά και στις εταιρείες τις οποίες υποστηρίζουμε συμβουλευτικά».

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά με τη βράβευση «Σήμερα, η KPMG γιορτάζει μια σημαντική στιγμή, καθώς τιμήθηκε με δύο Ασημένια και ένα Χάλκινο βραβείο στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2024. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της αφοσίωσης και των στοχευμένων δράσεων που υλοποιούμε για την προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης σε όλους τους τομείς της εταιρείας μας. Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν πηγή έμπνευσης και κίνητρο για να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής υλοποίησης των αρχών της Συμπερίληψης. Όλοι μας δεσμευόμαστε η εταιρεία να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου η διαφορετικότητα αξιοποιείται ως πλεονέκτημα και η ισότητα ευκαιριών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία. Σε αυτό το ταξίδι, δε βαδίζουμε μόνοι μας. Σας προσκαλούμε όλους να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας, για ένα πιο δίκαιο και ισότιμο μέλλον»

KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 154 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 200 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρίες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  • Ελεγκτικές, Φορολογικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Audit, Tax and Advisory services

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ