Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Eντάσσεται στον δείκτη FTSE4Good σε αναγνώριση της διαχρονικής δέσμευσής του στη βιώσιμη ανάπτυξη

15 Ιουλίου 2024 | Νέα Μελών

O Όμιλος Titan ανακοινώνει ότι εντάχθηκε στη σειρά δεικτών FTSE4Good Emerging Markets. Οι δείκτες FTSE4Good – έχοντας δημιουργηθεί από την FTSE Russell,  παγκόσμιο πάροχο δεικτών και δεδομένων – σχεδιάστηκαν για να αξιολογούν την απόδοση εταιρειών που επιδεικνύουν ισχυρές πρακτικές σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κοινωνία καθώς και την εταιρική διακυβέρνηση (ESG). Οι δείκτες FTSE4Good χρησιμοποιούνται από μεγάλο εύρος φορέων της χρηματοοικονομικής αγοράς για τη δημιουργία και αξιολόγηση κοινωνικά υπεύθυνων επενδυτικών κεφαλαίων και άλλων προϊόντων. Οι αξιολογήσεις του FTSE Russell βασίζονται στην απόδοση σε τομείς όπως η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Υγεία και η Ασφάλεια, η Καταπολέμηση της Διαφθοράς και η Κλιματική Αλλαγή. Οι εταιρείες που περιλαμβάνονται στη σειρά δεικτών FTSE4Good πληρούν ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών και κοινωνικών κριτηρίων, καθώς και κριτηρίων διακυβέρνησης.

Ο Όμιλος TITAN, έχει επιδείξει σταθερά ηγετική θέση στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω μίας εκτεταμένης σειράς πρωτοβουλιών σε όλες τις δραστηριότητες του, που στηρίζονται σε φιλόδοξους στόχους ESG καθώς και σε επιστημονικούς στόχους μείωσης του CO₂. Η έμφαση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στη διαφάνεια, στις ηθικές πρακτικές και στην περιβαλλοντική διαχείριση καθιστά τον Όμιλο TITAN ηγέτη στον κλάδο, εξασφαλίζοντας αναγνώριση ως ένας έμπιστος εταίρος για επενδυτές που εναρμονίζονται με τις αρχές ESG.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δείκτη FTSE4Good, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.lseg.com/en/ftserussell

 

Όμιλος ΤΙΤΑΝ

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας πολύ-περιφερειακός, ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με 114 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Έχοντας την επιχειρησιακή βάση του στην Ελλάδα, όπου η μετοχή της μητρικής Εταιρίας είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1912, αναπτύσσει σήμερα καθετοποιημένη δραστηριότητα, παραγωγική και εμπορική, σε 13 χώρες. Διαθέτει εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε εννέα χώρες και είναι οργανωμένος σε τέσσερις γεωγραφικούς τομείς: Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη, Η.Π.Α., Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ