Μαρ 10

Ημερίδα για την Επιχειρηματική Συνεργασία με την Αλγερία

Ο ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα για την Επιχειρηματική Συνεργασία με την Αλγερία την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, 15:00-18:30  (αίθουσα ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5). Η Εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Αλγερίας που ιδρύσαμε τον περασμένο Νοέμβριο από κοινού με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αλγερίας, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δ. Κούρκουλα.

Κατά την πρώτη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο Αλγέρι είχαν αναδειχθεί οι σημαντικές ευκαιρίες σε διάφορους τομείς που υπάρχουν στη Νότια Μεσογειακή αυτή χώρα και που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ελληνικές εξωστρεφείς εταιρίες. Στόχος της Ημερίδας είναι αυτές οι δυνατότητες να γίνουν ευρύτερα γνωστές στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και παράλληλα να διεξαχθούν συζητήσεις με τους εκπροσώπους Αλγερινών επιχειρήσεων που θα έρθουν για την εκδήλωση. Η Αλγερινή αντιπροσωπεία αποτελείται από 13 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους αγροτικών προιόντων, ιχθυοκαλλιεργειών, κατασκευών, ενέργειας, φαρμακευτικών, διαχείρισης αποβλήτων, βιομηχανικών προιόντων, εμπορίου, ναυτιλιακών μεταφορών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και προσβλέπουν σε επαφές και συζητήσεις Β2Β ενώ θα επισκεφθούν και εγκαταστάσεις ελληνικών εταιριών.

Στην Ημερίδα θα γίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις για τις οικονομικές εξελίξεις στην Αλγερία και προβλέψεις, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις προοπτικές των βασικότερων κλάδων και τις ευκαιρίες, τις καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες, τις συνθήκες ανταγωνισμού, τις δυσκολίες αλλά και τα πλεονεκτήματα, κλπ. Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι των Υπουργείων Βιομηχανίας και Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και του Οργανισμού Επενδύσεων της Αλγερίας, o Εμπορικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Αλγέρι, ενώ την εμπειρία τους θα μοιρασθούν ανώτερα στελέχη ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε (χωρίς κόστος) στέλνοντας συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής στο patsiavos@sev.org.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Γενικό Διευθυντή ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τηλ. 2115006144.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας.
Δείτε εδώ τη λίστα Αλγερινής αποστολής.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ