Ιούν 07

Επιχειρηματική αποστολή στη Γεωργία, 8-10 Ιουνίου 2017

Ο ΣΕΒ και το ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Τιφλίδα της Γεωργίας, στις 8-10 Ιουνίου 2017. Η αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Γεωργίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Τιφλίδα, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι: Φαρμακευτικά προϊόντα-Καλλυντικά, Κατασκευές-Δομικά Υλικά, Αγροτικά προϊόντα-Τρόφιμα, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Τεχνικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (στους τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, πιστοποίησης ποιότητας, ασφάλειας τροφίμων, περιβαλλοντικής διαχείρισης κ.ά.).

Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Γεωργία, καθώς και διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και γεωργιανές επιχειρήσεις.

Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων. Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

Για τη διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε σύντομο ενημερωτικό σημείωμα (εδώ) για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Γεωργία.

Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση εδώ, μέχρι την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Αναπτυξιακών Πολιτικών και Εξωστρέφειας του ΣΕΒ (Τ. 211 5006 121, Ε. ir@sev.org.gr) και με την κα. Μαρία Ζωγράφου, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ ( Τ. 210 3382342-466, Ε. excom@acci.gr ).

Δείτε εδώ το προσχέδιο του προγράμματος.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ