Μάι 02

Ετήσιο Συνέδριο Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού

Η εταιρία Pricewaterhouse Coopers, διοργανώνει Φόρουμ Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού με γενικό τίτλο «Live Your Dream», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2007, στο Θέατρο Παλλάς, Συνεδριακό Κέντρο Citylink, Boυκουρεστίου 3, Αθήνα.

Το Φόρουμ το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΕΒ, απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους, Οικονομικούς Διευθυντές, επικεφαλής τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού από όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, τελειόφοιτους φοιτητές και φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο καταξιωμένους ομιλητές, τους κ.κ. Κώστα Μαρκίδη και Jamie Clarke,  οι οποίοι έχουν παρουσιάσει εισηγήσεις τους σε σημαντικούς φορείς και εταιρείες ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Kαθηγητής Στρατηγικού και Διεθνούς Μάνατζμεντ του London Business School κ. Κώστας Μαρκίδης με πολυσχιδές συγγραφικό και ερευνητικό έργο θα αναφερθεί σε ακαδημαϊκές έρευνες οι οποίες ασχολούνται με τα οφέλη της θετικής σκέψης και παράλληλα θα εντοπίσει τους παράγοντες που στερούν από πολλούς την ικανότητα να σκέφτονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά στο χώρο εργασίας.

Επίσης, ο Καναδός Jamie Clarke, συγγραφέας, αθλητής και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει την κορυφή του Έβερεστ, θα εξετάσει εις βάθος την αναγκαιότητα υπερπήδησης του φόβου της απόρριψης για την απόκτηση αυτογνωσίας. Στόχος, η επιτυχής συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις και κινδύνους τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Πέραν των ομιλιών στο χώρο του Παλλάς, η PwC διοργανώνει Career Day όπου θα φιλοξενηθούν κορυφαίες εταιρείες, εκπρόσωποι των οποίων θα συνομιλήσουν με αριστούχους φοιτητές σχετικά με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η συμμετοχή στο Φόρουμ είναι αυστηρά με ονομαστικές προσκλήσεις και  για την παραλαβή τους θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Μάρκετινγκ της εταιρείας, στα τηλέφωνα 210 6874028, 210 6874723 και 210 6874553.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας, www.pwc.gr.

Επίσης για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Μελών του ΣΕΒ, τηλ.: 211 5006110 και 211 5006106.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ