Ιούν 06

1ο Ελληνο-Ρωσικό Οικονομικό Φόρουμ με θέμα «Ελλάδα – Νέες Δυνατότητες Επενδυτικής Συνεργασίας»

Το  Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο οργανώνει στη Μόσχα στις 6 Ιουνίου 2012 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρωσίας το 1ο Ελληνο-Ρωσικό Οικονομικό Φόρουμ με θέμα «Ελλάδα – Nέες Δυνατότητες Επενδυτικής Συνεργασίας». Στόχος του Φόρουμ είναι η πληροφόρηση της ρωσικής επιχειρηματικής κοινότητας σχετικά με την οικονομία της Ελλάδας, τις επενδυτικές συνεργασίες και τις προοπτικές ανάπτυξής της, τα νομικά, τραπεζικά και φορολογικά προνόμια που αφορούν τους αλλοδαπούς επενδυτές.

Στα πλαίσια του Φόρουμ έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι θεσμικών και επιχειρηματικών κύκλων της Ελλάδος, ενώ θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των συγκεκριμένων επιχειρηματικών προτάσεων που συμπεριλαμβάνουν τους πιο ελκυστικούς τομείς επενδύσεων όπως τουρισμός, ακίνητα, μεταποίηση τροφίμων και ποτών, ενέργεια, υποδομές, μεταφορές, ορυχεία, διαχείριση αποβλήτων και άλλα.

Για την διοργάνωση του Φόρουμ με το Επιμελητήριο συνεργάζονται στη Ρωσία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρωσίας,  η Ρωσική Ένωση Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, η Ένωση Ρωσικών Τραπεζών, το Επιμελητήριο της Μόσχας, ενώ στην Οργανωτική Επιτροπή του θα συμμετάσχουν επιφανείς Ρώσοι επιχειρηματίες και αξιωματούχοι.

Από την ελληνική πλευρά στην διεξαγωγή του Φόρουμ συνεργάζονται με το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και στηρίζουν την διοργάνωσή του το Χρηματιστήριο Αθηνών, Attica Finance,  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ενώ βασικοί συνεργαζόμενοι φορείς είναι  ο ΣΕΒ, Invest in Greece, Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ και Τράπεζα Κύπρου.

Στόχος είναι το Ελληνο-Ρωσικό Οικονομικό Φόρουμ να πραγματοποιείται κάθε χρόνο εναλλάξ σε Ρωσία και Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (αρμόδια κα Ε. Κοντράτοβα, Τ. 210 69 81 127, e-mail: info@hrcc.gr)

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα του Φόρουμ.

Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα συμμετοχής.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ