Νοέ 23

Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Φόρουμ για Αγροτική Βιομηχανία και Εφοδιαστική Αλυσίδα

Το Γραφείο Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων για τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας (ΒSTIP) που αποτελεί πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Προγράμματος ΟΗΕ διοργανώνει Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Φόρουμ για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγροτική βιομηχανία και την εφοδιαστική αλυσίδα στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Νοεμβρίου 2012.

Στο Φόρουμ θα συμμετάσχουν εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • παραγωγή και εμπόριο τροφίμων
  • τεχνολογίες πληροφορικής
  • διαχείριση λιμένων και αποθηκών
  • κατασκευή μηχανών αγροτικής βιομηχανίας
  • εμπορευματικές μεταφορές
  • logistics
  • πιστοποίηση

Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν προέρχονται από 12 χώρες του Παρευξείνιου τόξου: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία.

Θα συμμετάσχουν επίσης στελέχη και παράγοντες Κρατικών Οργανισμών και Αρχών από ορισμένες από αυτές τις χώρες οι οποίοι προκηρύσσουν διαγωνισμούς προμηθειών σχετικούς με τους τομείς αυτούς, με τους οποίους επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα επαφών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν on-line εγγραφή μέχρι 16/11/12 στη διεύθυνση http://www.one2onescheduler.com/UNDP/company/register.php όπου και θα είναι αναρτημένη και θα ανανεώνεται συνεχώς η λίστα των εταιριών από όλες τις χώρες που έχουν εγγραφεί έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενες ελληνικές εταιρίες να εντοπίσουν και να υποδείξουν έγκαιρα στο UNDP εκείνες με τις οποίες επιθυμούν να έχουν συνάντηση κατά τη διάρκεια του Φόρουμ. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής πλην των δαπανών ταξιδιού, ενώ για τη διαμονή θα υπάρχει ειδική χαμηλή τιμή σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο ΣΕΒ έχει επιλεγεί ως βασικός Φορέας ενημέρωσης και προώθησης του προγράμματος στην Ελλάδα με στόχο  να βοηθήσει τις ελληνικές εταιρίες που θέλουν να εισέλθουν στις αναπτυσσόμενες αυτές αγορές να δικτυωθούν και να αξιοποιήσουν κάθε δυνατή ευκαιρία. Για τις ελληνικές εταιρίες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν θα οργανωθεί ειδική ενημερωτική συνάντηση στον ΣΕΒ πριν από το Φόρουμ για την κατάλληλη προετοιμασία της συμμετοχής τους και ειδικότερα των επιχειρηματικών επαφών που θα έχουν με τις ξένες επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το UNDP κα Daniela Drone, T. 210 7701661, e-mail: dita.daniela.drone@undp.org ή με τον ΣΕΒ κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων, ir@sev.org.gr, Τ. 211 5006144.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ