Απρ 16

Εκδήλωση παρουσίασης της Πρωτοβουλίας «Sustainable Greece 2020» στις 29 Απριλίου 2014

H πρωτοβουλία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ, του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και άλλων φορέων της Ελληνικής αγοράς.
____________________________________________________

Η πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» που υλοποιεί το QualityNet Foundation σε συνεργασία με τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς φορείς της χώρας, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία γύρω από τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.

Η πρωτοβουλία προσβλέπει στην ανάπτυξη ενός συστηματοποιημένου Διαλόγου καθώς και στη δημιουργία μεθοδολογιών που θα υποστηρίζουν την πορεία της χώρας μας προς την Βιώσιμη Ανάπτυξη τόσο σε μικροοικονομικό όσο και σε μακροοικονομικό επίπεδο.

Στην πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» καλούνται να συμμετέχουν εκπρόσωποι της Πολιτείας, των σημαντικότερων φορέων της ελληνικής επιχειρηματικότητας, εκπρόσωποι κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς καθώς και εκπρόσωποι της Κοινωνίας Πολιτών.

Η πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από την ιδιωτική πρωτοβουλία και:

  • Συμμετέχουν σε αυτήν ως Ιδρυτικά της Μέλη οι κυριότεροι επιχειρηματικοί φορείς της χώρας, όπως ο (ΣΕΒ), το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΒΙΑΝ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΕΒΕΑ)
  • Υποστηρίζεται ενεργά από τους σημαντικότερους φορείς της Ελληνικής επιχειρηματικότητας  καθώς και από Διεθνείς, Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Οργανισμούς  όπως την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το World Business Council for Sustainable Development, το German Sustainability Council και το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, και
  • Τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας καθώς και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η εκδήλωση

Η εναρκτήρια εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται την Τρίτη 29 Απριλίου στις 9.30 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στόχος της εναρκτήριας εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν η δομή, οι στόχοι και τα παραδοτέα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς σε εθνικό επίπεδο που εμπλέκονται στα θέματα της Βιωσιμότητας αλλά και στρατηγικοί φορείς σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Δείτε εδώ την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020.
Δείτε εδώ τη Χάρτα για μια Βιώσιμη Ανάπτυξη.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ