Επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΒ, του ΟΠΕ, του ΕΒΕΑ, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Ιαπωνία 16-22 Μαΐου 2005

Ο ΟΠΕ σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων οργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Ιαπωνία (Τόκυο, Nagoya-Aichi) από 16 έως 22 Μαΐου 2005 στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων για την Ελλάδα που πραγματοποιούνται στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2005. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Ιαπωνία θα πραγματοποιηθεί μεγάλο οικονομικό συνέδριο στο Τόκυο με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη, ενώ θα γίνουν παρουσιάσεις και από την Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κα Φ. Πετραλιά και τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δ. Αβραμόπουλο καθώς και εκδηλώσεις προβολής της Ελλάδας στο ελληνικό περίπτερο που λειτουργεί στην EXPO. Για την επιχειρηματική αξιοποίηση της ελληνικής παρουσίας  προσκαλούνται να συμμετάσχουν και να συνοδεύσουν την πολιτική ηγεσία εκπρόσωποι φορέων και ελληνικών εταιριών που έχουν ενδιαφέρον για την ιαπωνική αγορά, από κλάδους της μεταποίησης όσο και των τραπεζών, των επενδυτικών εταιριών και άλλων υπηρεσιών. Στην αποστολή θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Οδ. Κυριακόπουλος.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της αποστολής, η οποία θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 16 Μαΐου και θα επιστρέψει την Κυριακή 22 Μαΐου με πτήση charter (χωρίς δαπάνη αεροπορικού ταξιδιού για τους συμμετέχοντες). Σημειώνεται ότι τα μέλη της αποστολής του ΣΕΒ στην Κορέα μπορούν εφόσον το επιθυμούν να μεταβούν στην Ιαπωνία για να ενσωματωθούν με την άλλη αποστολή και  να επιστρέψουν με το charter από  Nagoya στις 22/5 (όπως προτείνεται εναλλακτικά στο πρόγραμμα 1).

Για κάθε πληροφορία και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ιωάννη Πατσιαβό, Συντονιστή Διεθνούς Συνεργασίας, τηλ. 210 3232595, fax 210 3222929, e-mail: patsiavos@fgi.org.gr.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ