“Ελληνικά Αστέρια 2006”. Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συσκευασίας που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα

25 Ιουλίου 2005 | Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις
Θεματικές: Βιομηχανία

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τον  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συσκευασίας που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με τίτλο “Ελληνικά Αστέρια 2006”.Το ενημερωτικό υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευασίας που είναι ο οργανωτής της εκδήλωσης και διανέμεται στους ενδιαφερόμενους.

Ο Διαγωνισμός αφορά όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματικά με τον κλάδο της Συσκευασίας από τον δημιουργό που με τη φαντασία και το ταλέντο του υλοποιεί μια ιδέα, μέχρι τον παραγωγό και διακινητή όλων των συσκευαζόμενων προϊόντων. Η επιτυχία του πρώτου Διαγωνισμού ανέδειξε το υψηλό επίπεδο του κλάδου στη χώρα μας και πέντε από τα βραβευμένα προϊόντα απέσπασαν τα παγκοσμίου αναγνώρισης βραβεία Packaging World Stars, τα οποία απονέμονται κάθε χρόνο από τον World Packaging Organization.

Φέτος οι τομείς αξιολόγησης των προϊόντων είναι η Προβολή, η Τεχνολογία και το Περιβάλλον. Επιτροπή αποτελούμενη από αναγνωρισμένους κριτές, γνώστες του αντικειμένου, θα εκλέξουν τους νικητές, ενώ έχει προβλεφθεί και ειδική κατηγορία συμμετοχής που αφορά σπουδαστές σχολών γραφίστικης.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η 3ΕΚ Α.Ε, Εκθέσεις, Εκδηλώσεις & Εκδόσεις, ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας, Χρυσός Χορηγός η Εθνική Τράπεζα, Χορηγός Marketing η 3ΕΚ Α.Ε., Χορηγός Ταχυμεταφορών η DHL International Hellas και Χορηγοί Επικοινωνίας τα περιοδικά All Pack Hellas, +Design, Marketing Week και η εφημερίδα Ναυτεμπορική.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210 80 56 078, fax 210 80 56 209, e-mail: info@pac.gr  ή να επισκεφθούν το www.pac.gr

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ