Ημερίδα για τις επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας και Αραβικών Χωρών, Γραφεία του ΣΕΒ, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Αραβο-Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο   διοργανώνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την επέκταση και προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ Ελλάδας και Αραβικών χωρών, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005, στα γραφεία του ΣΕΒ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τις τρέχουσες οικονομικές και εμπορικές εξελίξεις στις χώρες αυτές, το επενδυτικό πλαίσιο και τα κίνητρα, την απελευθέρωση αγορών και γενικότερα το επιχειρηματικό κλίμα που επικρατεί στην περιοχή. Γι αυτό έχουν προσκληθεί οι Πρέσβεις των Αραβικών χωρών που είναι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα, για να κάνουν μία σύντομη ενημέρωση ανά χώρα, να ανταλλάξουν απόψεις και να απαντήσουν σε ερωτήσεις πάνω σε θέματα που ενδιαφέρουν τα μέλη μας. Η ενημέρωση και η συζήτηση αυτή, που θα γίνει στα αγγλικά, απευθύνεται κυρίως στις επιχειρήσεις που έχουν δραστηριότητα στις Αραβικές χώρες ή σχεδιάζουν να επεκταθούν εκεί.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος θα αναφερθεί στις διμερείς οικονομικές σχέσεις της Ελλάδας με τις Αραβικές χώρες.

Όπως φαίνεται και στο πρόγραμμα, στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης οι Πρέσβεις των αραβικών χωρών θα είναι διαθέσιμοι για κατ’ιδίαν επαφές με εκπροσώπους εταιριών που ενδιαφέρονται να συζητήσουν επιμέρους θέματα. Καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη μας όπως μας γνωρίσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εκδήλωση και ενδεχομένως  για τις κατ’ιδίαν συναντήσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον ΣΕΒ κα Α. Μαλαβέτα, Τμήμα Διεθνούς Συνεργασίας, τηλ. 210 3232595, fax 210 3222929, e-mail: amalaveta@fgi.org.gr, ή στο Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο κα Β. Φουντουλάκη, τηλ. 210-6726882/6773428, εσωτ. 109, e-mail: members@arabgreekchamber.co.hol.gr

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης (στα αγγλικά)

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ