«Ανοικτό Φόρουμ για την Ανταγωνιστικότητα & Ανάπτυξη». Ξεκίνησε, σήμερα, ο δημόσιος διάλογος για την Ανταγωνιστικότητα και την Ανάπτυξη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΣΕΒ, 5/12/2005

Ξεκίνησε σήμερα, με πρωτοφανή συμμετοχή τις εργασίες του το «Ανοικτό Φόρουμ για την Ανταγωνιστικότητα & Ανάπτυξη» που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΣΕΒ, στο ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών, με βασικό μήνυμα ότι η «Ανταγωνιστικότητα είναι υπόθεση όλων μας». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ημέρες εργασιών, οι οποίες διεξάγονται τη  Δευτέρα 5 & Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2005.

Στο πλαίσιο του Ανοικτού Φόρουμ 2005, επιδιώκεται μέσω της ευρείας συμμετοχής και της γόνιμης παράθεσης θέσεων και απόψεων των κοινωνικών ομάδων, φορέων και ενεργών πολιτών, να παραχθούν πρακτικές προτάσεις προς την κοινωνία και την πολιτεία για την ενίσχυση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας και κυρίως να αναδειχθεί το γεγονός ότι η ανταγωνιστικότητα μας συμφέρει όλους.

Η πρώτη ημέρα εργασιών περιελάμβανε οκτώ παράλληλες συνεδριάσεις, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως: Οικονομία, Αγορές & Ανταγωνισμός, Επιχειρηματικότητα, Απασχόληση & Εργασία, Δημόσια Διοίκηση-Νόμοι, Ανταγωνιστικότητα & Περιβάλλον, Κοινωνία της Γνώσης και τέλος Γιατί δεν γίνονται οι Αλλαγές.

Τα συμπεράσματα τα οποία θα προκύψουν από τις συζητήσεις στις παραπάνω ομάδες εργασίας, μαζί μ’ όσα έχουν ήδη καταγραφεί στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διαβούλευσης (e-forum), στην ειδικά διαμορφωμένη, ενημερωτική Ιστοσελίδα www.anoiktoforum.gr, θα παρουσιασθούν το πρωί (09.45-12.00),  της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου 2005, στην ολομέλεια του Ανοικτού Φόρουμ.

Σημειώνεται ότι χαιρετισμό στο Ανοικτό Φόρουμ, σήμερα το μεσημέρι,  απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ενώ ακολούθησε  ομιλία  της κας. Vivian Reding,  Επιτρόπου της Ε.Ε. Υπεύθυνης θεμάτων για την Κοινωνία της Πληροφορίας και τα Μέσα Ενημέρωσης.

 (Τα πλήρη κείμενα επισυνάπτονται ξεχωριστά).

Σημειώνεται ότι ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του Ανοικτού Φόρουμ 05 είναι η εταιρία ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ,  ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ενώ ΧΟΡΗΓΟΙ είναι οι εταιρίες: BRITISH AMERICAN TOBACCO HELLAS, CHIPITA, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ, GENESIS PHARMA, INFO-QUEST, INTRACOM, RAYCAP, S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ, ΤΙΤΑΝ, VIVODI TELECOM.
X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ