Συνέδριο της Hay Group‘Achieving Peak Performance: The Dynamics of High Performance in Teams, Organizations and Nations’, Μέγαρο Μουσικής, 23 Μαρτίου 2006

Στις 23 Μαρτίου του 2006 θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά το Thought Leadership Forum που διοργανώνει η Hay Group, στο Μέγαρο Μουσικής.

Η εκδήλωση με κεντρικό θέμα ‘Achieving Peak Performance: The Dynamics of High Performance in Teams, Organizations and Nations’ φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τους ανθρώπους, τα επιχειρησιακά προβλήματα αλλά και τις λύσεις, καθώς και στρατηγικές ανάπτυξης με σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας του ανθρώπινου παράγοντα και του ηγετικού ρόλου στην επίτευξη της επιχειρησιακής στρατηγικής.

Η εκδήλωση ξεχωρίζει τόσο για τον πρωτότυπο συνδυασμό των ομιλητών όσο και για την μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα, το Thought Leadership Forum έχει συγκεντρώσει για το 2006 τους ακόλουθους διακεκριμένους ομιλητές:

Alain Prost – Ο θρύλος της Formula1 θα μιλήσει για την επίτευξη της κορυφαίας απόδοσης αλλά και για τη δυσκολία στο να διατηρήσει κανείς κορυφαία απόδοση.  Μέσω της προσωπικής του εμπειρίας, όντας νούμερο 1 πιλότος της Formula1 και έχοντας ιδρύσει δική του εταιρία, την οποία προσπάθησε να φέρει στο ζενίθ της αποδοτικότητάς της, θα περιγράψει όχι μόνο τι μπορεί να κάνει ένας ηγέτης για να επιτύχει κορυφαία επιχειρηματική απόδοση αλλά, κάτι ακόμα πιο καθοριστικό, τι μπορεί να κάνει για να την διατηρήσει κορυφαία.

Joseph Stiglitz – Βραβείο Νόμπελ στα οικονομικά το 2001, πρώην Chief Economist της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην Πρόεδρος του Council of Economic Advisers to the U.S., Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Columbia –  ο Joseph Stiglitz είναι μια ηγετική μορφή που θα ανοίξει το συνέδριο μιλώντας για την απόδοση των εθνών και τους ηγέτες του αύριο.

René Carayol – ο πολυτάλαντος συγγραφέας και εκφωνητής/παρουσιαστής, θα μιλήσει για το πώς οι ηγέτες των επιχειρήσεων θα πρέπει να διευθύνουν λίγο λιγότερο και να καθοδηγούν ακόμη περισσότερο.

Cathy O’Dowd –  μία γυναίκα ξεχωριστή που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη καθοριστική σημασία της ομαδικής προσπάθειας και της ηγεσίας έχοντας ανέβει το Έβερεστ 2 φορές με αντίξοες συνθήκες, βασίζοντας την επιτυχία τόσο στην ομάδα της όσο και στις ικανότητές της ως καθοδηγητή της ομάδας αυτής. Το θέμα της στο συνέδριο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το «φτάνοντας στην κορυφή».

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η Ford Motor Hellas, διακεκριμένοι χορηγοί οι Vodafone και UpSet, χορηγοί οι εταιρίες Alico, Accor Services, Avis, ΕΒΓΑ, Εθνική Τράπεζα, Mercury και DHL. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Καθημερινή και τα περιοδικά HR Professional και Marketing Week.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210.32.17.666 (κα Παπακώστα, Maria_Papacosta@haygroup.com) ή στην ιστοσελίδα www.leaders-forum.com.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ