Ενημερωτική ημερίδα για την κινεζική διεθνή έκθεση CIFIT (China International Fair for Investment & Trade), Γραφεία ΣΕΒ, 27 Μαρτίου 2006

Η κυβέρνηση της επαρχίας Xiamen της Κίνας οργανώνει ετησίως στην ομώνυμη πόλη τη διεθνή έκθεση εμπορίου και επενδύσεων CIFIT. Πρόκειται για μία εκδήλωση διεθνούς επιπέδου στην οποία συγκεντρώνονται περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες από 100 χώρες για να αναζητήσουν συνεργασίες είτε με κινεζικές επιχειρήσεις ή με εταιρίες άλλων χωρών. Παράλληλα με το καθαρό εκθεσιακό κομμάτι, διοργανώνονται φόρα για επενδύσεις, παρουσιάζονται και συζητούνται επενδυτικά σχέδια και γίνονται απευθείας επαφές μεταξύ επιχειρήσεων για συνεργασίες.

Ενόψει της φετινής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο Xiamen στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2006, υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία των οργανωτών θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 27 Μαρτίου 2006 προκειμένου να ενημερώσει ελληνικές εταιρίες και φορείς για όλες τις επιμέρους δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει η διοργάνωση έτσι ώστε να υπάρξει ελληνική συμμετοχή. Επίσης, οι διοργανωτές της έκθεσης προτίθενται να δώσουν έμφαση στην Ελλάδα, με παρουσιάσεις για την ελληνική οικονομία, για την ελκυστικότητα της χώρας μας ως προορισμός ξένων επενδύσεων και τουρισμού αλλά και για τις δυνατότητες των εξωστρεφών ελληνικών εταιριών. Περισσότερες πληροφορίες για τη CIFIT υπάρχουν στα websites: www.chinafair.org.cn, www.xm.gov.cn.

Πιστεύοντας ότι είναι μία αξιόλογη ευκαιρία για δικτύωση στην κινεζική αγορά, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ενημερωτική συνάντηση που οργανώνει ο ΣΕΒ στα γραφεία του στις 27 Μαρτίου και ώρα 10:00, όπου η κινεζική αντιπροσωπεία θα παρουσιάσει αναλυτικότερα όλες τις λεπτομέρειες της σημαντικής αυτής εκδήλωσης (δηλώσεις συμμετοχής: κα Χρυσούλη, τηλ: 211 5006180 φαξ: 2103222929, e-mail: chrisouli@fgi.org.gr).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ