Πραγματοποιείται την Τρίτη 23 Μαΐου 2006, το Greece –China Economic and Trade Forum:«Economic and Trade Partners for the Future», Αθήνα, 18/5/2006

Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Κίνας (GCBC)  και το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (HCCCI) συνδιοργανώνουν το GREECECHINA ECONOMIC AND TRADE COOPERATION FORUM: Economic and Trade Partners for the Future, την Τρίτη 23 Μαΐου, (12:00-17:30), στην Αθήνα, ξενοδοχείο Intercontinental, στο οποίο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι 70 εκ των μεγαλύτερων και δυναμικότερων κινεζικών επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους. Το GREECE-CHINA Forum τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και το Υπουργείου Εμπορίου της Λ.Δ. της Κίνας.

Το Forum  πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας, των κ.κ. Wu Bangguo, Προέδρου του Κοινοβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και Yu Guangzhou, Υφυπουργού Εμπορίου (MOFCOM), οι οποίοι και θα μιλήσουν στην εκδήλωση.

Μεταξύ των ομιλητών, επίσης, θα είναι η κ. ¶ννα Ψαρούδα – Μπενάκη, Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ο κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Υφυπουργός Εξωτερικών. Τοποθετήσεις θα κάνουν ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Κίνας (GCBC), κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο οποίος και συντονίζει το επιχειρηματικό μέρος του Forum, ο  κ. Πρόεδρος  Ελληνοκινεζικού  Εμπορικού και Βιομηχανικού   Επιμελητήριου (HCCCI) κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ο Αντιπρόεδρος  της εταιρίας Folli- Follie κ. Γιώργος  Κουτσολιούτσος, ο κ. Li Kejun, Πρόεδρος China Classification Society (CCS). O  Γενικός Γραμματέας ΔΟΣ του ΥΠΕΞ κ. Θόδωρος Σκυλακάκης συντονίζει το επίσημο μέρος του Forum.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τις 70 μεγάλες κινεζικές επιχειρήσεις που μετέχουν στο Forum και περισσότεροι από 300 Έλληνες επιχειρηματίες καθώς, επίσης και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και της πολιτικής ηγεσίας των δύο χωρών. Θα ακολουθήσουν κατ΄ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών.

Υπεύθυνοι Τύπου:

Για το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Κίνας: ο κ. Δημήτρης Βέργαδος, Τηλ. 210-950 4672.

Για το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο: η κα Σταματίνα Μάρκου,
Τηλ. 210-362 9445.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ