«The Art and Science of Negotiation»: σεμινάριο του Αthens Ιnformation Τechnology (ΑΙΤ) με τη συνεργασία του Harvard University και υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, 17-21 Απριλίου 2007

Tο Αthens Ιnformation Τechnology (AIT), σε συνεργασία με το Harvard University και με την υποστήριξη του ΣΕΒ, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «The Art and Science of Negotiation», από 17 έως 21 Απριλίου 2007, στις εγκαταστάσεις του ΑΙΤ (Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη εταιρειών, σε κυβερνητικούς υπουργούς και σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Εισηγητής θα είναι ο Dr. Brian Mandell, Καθηγητής και Διευθυντής του Kennedy School Negotiation Project του Harvard University. Διδάσκει θέματα όπως η διαπραγμάτευση, η επίλυση της σύγκρουσης, ο σχεδιασμός σεναρίων κ.ά.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε 2 θεματικές ενότητες. Η πρώτη θεματική ενότητα, ονομάζεται: “Negotiating for Competitive Advantage in the 21st Century”, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνει στο δεύτερο σκέλος του και την προχωρημένη θεματική ενότητα “Advanced Negotiation Skills: Barriers and Opportunities in Multiparty Negotiations”.

Για δηλώσεις συμμετοχής (προθεσμία έως 30 Μαρτίου) επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο του ΑΙΤ http://www.ait.edu.gr ή καλέστε στο 210-6682806, κα. Κατερίνα Πρωτονοταρίου και 210-6682724, κ. Αντώνη Παπαδόπουλο.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Μελών του ΣΕΒ, τηλ. 211.5006110 και 211.5006106.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ