Δελτίο Τύπου: Παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος λογότυπος και η ταυτότητα του ΣΕΒ με βασικό μήνυμα: «Σύγχρονες Επιχειρήσεις, Σύγχρονη Ελλάδα», 17/7/2007

«Ο νέος ΣΕΒ αποτυπώνει και με το νέο σήμα του, με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο, τη βούλησή του για ενιαία έκφραση και δράση της επιχειρηματικής κοινότητας όλων των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας μας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Ιουλίου 2007, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος λογότυπος και η νέα του ταυτότητα. Ολοκληρώθηκε έτσι ένας δημιουργικός κύκλος αλλαγών που αφορούσαν στο καταστατικό και στη μετονομασία του Συνδέσμου σε «ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων & βιομηχανιών», οι οποίες και υπερψηφίστηκαν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της 24ης Μαΐου  2007.
Με βασικό μήνυμα «Σύγχρονες Επιχειρήσεις, Σύγχρονη Ελλάδα» ο νέος  λογότυπος του ΣΕΒ σηματοδοτεί τη δυναμική προσαρμογή του στις ανάγκες και προκλήσεις της οικονομίας και της κοινωνίας.
«Πιστεύουμε ότι το νέο μας σήμα αποτυπώνει το νέο μας πρόσωπο στη νέα εποχή που βιώνουμε, επισήμανε ο κ. Δασκαλόπουλος και συνέχισε:
«Είναι σαφές, σύγχρονο, δυναμικό. Και η δυναμική του αποτελείται από τη συνισταμένη διαφορετικών τάσεων, που ισότιμα συγκλίνουν στον ίδιο, ευρύτερο, κοινωνικό χώρο».
Η νέα ταυτότητα του ΣΕΒ αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο νέο του όραμα: «Σύγχρονες, ανταγωνιστικές επιχειρήσεις που παράγουν πλούτο, θέσεις εργασίας και συλλογική προοπτική για μια σύγχρονη, ανταγωνιστική Ελλάδα, οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη».
Προσκαλώντας τον επιχειρηματικό κόσμο να συνταχθεί σε μία νέα πορεία για τον εκσυγχρονισμό της χώρας, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ επισήμανε: «Όλοι  εκπροσωπούμε την Ελλάδα της πρωτοβουλίας και της δημιουργίας.  Την Ελλάδα της σύγχρονης επιχειρηματικής ηθικής που στηρίζεται στην αυτοδέσμευση τήρησης της Χάρτας Υποχρεώσεων και Δικαιωμάτων των υγιών και σύγχρονων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών».
X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ