Eπιχειρηματική Αποστολή του ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ντουμπάι & Αμπου Ντάμπι, 24-27 Νοεμβρίου 2014

O ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Ντουμπάι και στο Αμπου Ντάμπι, στις 24-27 Noεμβρίου 2014. Η επίσκεψη είχε αναβληθεί τον Απρίλιο ώστε να προετοιμασθεί καλύτερα   και να αυξηθούν οι πιθανότητες θετικών αποτελεσμάτων.

Υστερα από συνεννοήσεις και συμφωνία που εξασφαλίσαμε από τα  Επιμελητήρια Ντουμπάι και Αμπου Ντάμπι, θα διοργανωθούν Ελληνο-Εμιρατιανά Επιχειρηματικά Φόρουμ στο Ντουμπάι στις 25/11 και στο Αμπου Ντάμπι στις
26/11 καθώς και προκαθορισμένες συναντήσεις Β2Β με Εμιρατιανές επιχειρήσεις. Παράλληλα,  ουσιαστική θα είναι η συμβολή του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ντουμπάι που έχει αναλάβει το κύριο έργο του συντονισμού των επαφών με τις τοπικές εταιρίες με βάση το προφίλ και τις επιδιώξεις των ελληνικών εταιριών.

Στην αποστολή μπορούν να μετέχουν εταιρίες κυρίως από τους τομείς δομικών υλικών και κατασκευών, ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών, προιόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, τροφίμων-ποτών, ξενοδοχειακού και οικιακού εξοπλισμού, καλλυντικών-χημικών-φαρμακευτικών, τουρισμού, real estate.  Στόχος μας είναι οι ελληνικές εταιρίες που θα συμμετάσχουν να εντοπίσουν κατάλληλους συνεργάτες και εταίρους και να αναζητήσουν συμφωνίες προώθησης ελληνικών προιόντων προς τις αγορές του Αραβικού Κόλπου και της Ασίας, αλλά και να διερευνήσουν δυνατότητες για joint-ventures, συμμετοχής σε έργα, κλπ.

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό (κατά προτίμηση μέχρι 10/10/14) στέλνοντας συμπληρωμένο το  έντυπο στo patsiavos@sev.org.gr, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για την οργάνωση των επιχειρηματικών επαφών και ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή, ΣΕΒ  Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τηλ. 2115006144.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ