Η Τεχνολογία Εντοπισμού λαθραίων τσιγάρων & ναρκωτικών απο την ONEX

8 Οκτωβρίου 2015 | Νέα Μελών
Σε διάστημα μόλις ενός έτους από την παράδοση τριών κινητών οχημάτων ανίχνευσης παράνομων φορτίων με ακτίνες Χ στο Λιμενικό Σώμα, τα ZBV της ΟΝΕΧ σημειώνουν αλλεπάλληλες σημαντικές επιτυχίες, βοηθώντας στον εντοπισμό μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων για την καταπολέμηση οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας στα μεγάλα λιμάνια της χώρας αλλά και την εξοικονόμηση σημαντικών εσόδων για τη χώρα.

Η συγκεκριμένη προμήθεια του Λιμενικού Σώματος, 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένης επένδυσης του Δημοσίου σε συστήματα υψηλής τεχνολογίας που απέδωσε καρπούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα οικονομικά οφέλη απο τις επιτυχίες του Λιμενικού Σώματος με τη βοήθεια των ZBV είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την χώρα μας, καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το λαθρεμπόριο τσιγάρων στέρησε απο τα Δημόσια Ταμεία έσοδα 670 εκατομμυρίων ευρώ το 2014. Η αποτελεσματικότητα των ZBV, παράλληλα με την πάταξη της σύγχρονης μάστιγας του λαθρεμπορίου τσιγάρων, συνέβαλε καθοριστικά στην εξάρθρωση διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Στις επιτυχίες που κατέγραψαν οι κινητές μονάδες ανίχνευσης το προηγούμενο διάστημα, περιλαμβάνονται ο εντοπισμός μεγάλης ποσότητας ηρωϊνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το Μάιο, ενώ λίγες μέρες αργότερα εντοπίστηκαν 11.720 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε καρότσα φορτηγού. Παρόμοιες επιτυχίες κατέγραψε η κινητή μονάδα και στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς τον περασμένο Απρίλιο, ανίχνευσε σε έλεγχο 369 κιλά ηρωίνης κρυμμένα σε φορτηγό, μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης που έχουν εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια στην ηπειρωτική χώρα.

ΟΝΕΧ S.A.

Η ΟΝΕΧ S.A. από την ίδρυσή της το 2004 παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς:

  • Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών
  • Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων
  • Αεροπορικής Υποστήριξης
  • Επιχειρηματικής & Διοικητικής Υποστήριξης
  • Νανοτεχνολογίας & Τεχνολογίας Υλικών

Η ΟΝΕΧ υιοθετεί τεχνολογίες αιχμής για την κάλυψη των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της. Έχοντας κατακτήσει την κορυφή του κλάδου της, η εταιρεία απασχολεί εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ενώ συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους. Μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών, την προηγμένη επαγγελματική εμπειρία, την πελατοκεντρική λειτουργία και το σεβασμό στο περιβάλλον, η ONEX δημιουργεί το μέλλον της ανθρώπινης ανάπτυξης. Ο Όμιλος διατηρεί παρουσία σε Ελλάδα, Βέλγιο, Κύπρο και έδρα στις ΗΠΑ.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ