INTRASOFT International: Η ΕΠΑ Αττικής αναθέτει την αναβάθμιση των συστημάτων της στην INTRASOFT International

17 Ιουλίου 2017 | Νέα Μελών
«Η καταναλωτική εμπειρία αλλάζει»
Την INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, επέλεξε έπειτα από διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης η Εταιρεία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής με σκοπό την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων της.

H νέα αυτή συνεργασία προσβλέπει στην βελτίωση την καταναλωτικής εμπειρίας των πελατών μέσα από την ανάπτυξη της κατάλληλης υποδομής που θα υποστηρίξει τους στρατηγικούς στόχους της ΕΠΑ Αττικής και την είσοδό της και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Στόχο εξάλλου αποτελούν η ενίσχυση και η διεύρυνση των υπηρεσιών της ΕΠΑ Αττικής προς τους καταναλωτές, με ολοκληρωμένες λύσεις, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και συνολικά βελτιωμένη εμπειρία.

Ενδεικτικά, τα νέα πληροφοριακά συστήματα περιλαμβάνουν λύσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) και εξυπηρέτησης με προϊόντα-καινοτομίες όχι μόνο για την Ελληνική αλλά και την Ευρωπαϊκή αγορά, μάρκετινγκ, τιμολόγησης και οικονομικής διαχείρισης.

Ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Αττικής, δήλωσε σχετικά: «Στην ΕΠΑ Αττικής εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε την εξυπηρέτηση του Καταναλωτή μας σε ένα ευχάριστο ταξίδι και μια μοναδική εμπειρία υπηρεσιών και προϊόντων. Για να το πετύχουμε θα προχωρήσουμε στην υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων, και στην σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες με αντίστοιχες αξίες, στόχους και φιλοδοξίες. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής όπως η INTRASOFT International, που είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει περαιτέρω προστιθέμενη αξία προς όφελος των Καταναλωτών μας και των Εργαζομένων μας».

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΕΠΑ Αττικής. Η επιλογή της INTRASOFT International για το συγκεκριμένο έργο επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση που έχουμε και στον τομέα υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχουμε πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας στον τομέα αυτό».

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ