ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ: Το σήμα Shell γιορτάζει 90 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

12 Απριλίου 2016 | Νέα Μελών
Το 2016 σηματοδοτεί τα 90 χρόνια παρουσίας του σήματος Shell στην Ελλάδα. Με αφορμή το επετειακό έτος, ο κύριος Γιώργος Θωμαΐδης, Γενικός Διευθυντής της Coral A.E., επίσημου licensee της Shell για την ελληνική αγορά, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μακρά ιστορία του σήματος και του δικτύου της Shell στην Ελλάδα. Επί 90 χρόνια, κινητήρια δύναμή μας είναι το όραμα να αποτελούμε πάντα την πρώτη επιλογή του πελάτη, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές. Πάνω σε αυτή τη βάση, συνεχίζουμε δυναμικά». 

Η ιστορία του σήματος Shell στην Ελλάδα ξεκινά στις 3 Μαΐου 1926, με την ίδρυση της Shell Company (Hellas) Limited, η οποία λειτούργησε ως υποκατάστημα μέχρι τον Μάιο του 1995, οπότε και μετασχηματίσθηκε σε Shell Hellas AE. Έπειτα από μια πορεία δεκαετιών, οι μετοχές της Shell πέρασαν στον όμιλο της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ τον Ιούνιο του 2010. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε η Coral Α.Ε., η οποία αποτελεί τη φυσική συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε. και διατηρεί το εμπορικό σήμα και το δικαίωμα διάθεσης προϊόντων Shell στην Ελλάδα.  
 
Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η εταιρεία είναι στη μοναδική θέση να συνδυάζει την τεχνογνωσία της πολυεθνικής Shell, με τη δυναμική ενός από τους σημαντικότερους και μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να υλοποιεί μια ευέλικτη στρατηγική, με στόχο την ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και τη διαφοροποίησή της από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη του δικτύου, σε σύγχρονες τεχνολογίες και φιλικές υπηρεσίες, σε κορυφαία προϊόντα, σε ολοκληρωμένα συστήματα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου και στην εκπαίδευση των ανθρώπων.

Website: www.coralenergy.gr 

ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ

Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ αποτελεί  ηγετική δύναμη στον τομέα της διύλισης πετρελαίου στην Ελλάδα και διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ,  προμηθεύοντας τις αγορές που εξυπηρετεί με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων ενεργειακών προϊόντων.

Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ αποτελώντας έναν από τους βασικούς στυλοβάτες της Ελληνικής οικονομίας στα 43 χρόνια λειτουργίας της συνεχίζει να επιδεικνύει  σημαντική συνεισφορά στον τόπο. Η συνεισφορά αυτή, υλοποιείται µε την παραγωγή αξίας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τη συμβολή στην κοινωνική πρόοδο και συνοχή καθώς και τον σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στα συμφέροντα όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ