INTERAMERICAN: Συνεργασία Interamerican – Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας” για ασφάλιση των παραγωγών και της παραγωγής

12 Οκτωβρίου 2017 | Νέα Μελών
Μία σημαντική συνεργασία για την ασφαλιστική κάλυψη των Μεσσήνιων παραγωγών και της αγροτικής παραγωγής παρουσίασαν στις 6 Σεπτεμβρίου ο Αγροτικός Συνεταιρισμός “Ένωση Μεσσηνίας” και η Interamerican, σε εκδήλωση που οργανώθηκε στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης. Για την ασφάλιση, διαμεσολάβησε αποτελεσματικά η μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία Infotrust. Το πρόγραμμα, καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγών-μελών της “Ένωσης Μεσσηνίας”  και έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής, που απειλείται από συνεχώς αυξανόμενους κινδύνους. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα στους παραγωγούς, μέσω της Ένωσης Μεσσηνίας, να επιτύχουν προνομιακές τιμές ασφάλισης και για μία επιπλέον σειρά καλύψεων, επωφελούμενοι από την ομαδικότητα.
Κατά την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, την οποία παρακολούθησαν πολλά μέλη της “Ένωσης Μεσσηνίας” ο Γιάννης Πάζιος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Ένωσης, υπογράμμισε την εγγύηση της υψηλής τεχνογνωσίας της Interamerican που συνοδεύει την ασφάλιση του πρωτογενούς τομέα και ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες εκπροσώπους της Infotrust, Γιάννη Τράντο, γενικό διευθυντή και Γιώργο Μακάρογλου, επιθεωρητή πωλήσεων, για τις άριστες υπηρεσίες διαμεσολάβησης στη συνεργασία με την Interamerican. Την ασφαλιστική εταιρεία εκπροσώπησαν ο Αλέξανδρος Σαλαγκούδης, διευθυντής πωλήσεων πρακτορειακού δικτύου, η Έφη Κοκορέλη, επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων και πωλήσεων του αγροτικού τομέα, η Ισμήνη Βαρσάνη, υποδιευθύντρια ανάληψης κινδύνων και η Γιώτα Τόγια, της υποστήριξης ανάπτυξης προϊόντων και πωλήσεων του αγροτικού τομέα. Τα στελέχη της Interamerican παρουσίασαν τη σημερινή εικόνα του αγροτικού τομέα της χώρας, τις αναδυόμενες ανάγκες ασφαλιστικών καλύψεων, τη μεγάλη παράδοση στο πεδίο των αγροτικών ασφαλίσεων που μεταβολίζει στην εταιρεία η μητρική Achmea, με σχετική εμπειρία δύο και πλέον αιώνων στις Κάτω Χώρες, καθώς και τα σημαντικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας της εταιρείας με την “Ένωση Μεσσηνίας”.
Οι αγροτικές ασφαλίσεις που παρέχει η Interamerican αναφέρονται στο σύνολο των σημερινών αναγκών του αγρότη, της αγροτικής μονάδας και των επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα, καλύπτοντας:
  • τις κτηριακές εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό, τις πρώτες ύλες και τα εμπορεύματα
  • τη φυτική παραγωγή της υπαίθριας καλλιέργειας
  • τα θερμοκήπια και τη φυτική παραγωγή εντός των θερμοκηπίων
  • τα αγροτικά μηχανήματα υπαίθρου
  • τα στεγασμένα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας
  • τα οχήματα: ΙΧΦ/αγροτικά, ΙΧΕ, ΙΓΔ, τρακτέρ, κλαρκ, μηχανήματα έργου
  • το προσωπικό ατύχημα, ενώ παρέχεται και Άμεση Ιατρική (προσωπική) Βοήθεια από τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Η Αγροτικός Συνεταιρισμός “Ένωση Μεσσηνίας” ιδρύθηκε το 1987. Αριθμεί 206  μέλη και εξυπηρετεί ετησίως 30.000 παραγωγούς σε 7 Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών (Καλαμάτα – Μεσσήνη – Πύλος – Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά – Κυπαρισσία – Μελιγαλάς) και σε 9 Πρατήρια Γεωργικών Μηχανημάτων & Εφοδίων (Κεντρική Αγορά Καλαμάτας – Εργοστάσιο Θουρίας – Μεσσήνη – Πύλος – Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά – Κυπαρισσία – Κοπανάκι – ΒΙ.ΠΕ Μελιγαλά). Στόχος της πέρα από τη διαφύλαξη των συμφερόντων των μελών της, είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που παράγονται στη Μεσσηνία μέσω της συγκέντρωσης Ελιάς – Λαδιού και της εμπορίας Σταφίδας. Και η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στους Παραγωγούς μέσω της συμμετοχής της στο GAIA Επιχειρείν στους τομείς: Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης, Επιστροφή Φ.Π.Α, Σύνταξη, υποβολή και παρακολούθηση Αιτήσεων Στήριξης στα Μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, Ασφάλειες, Παγιδοθεσία, Άδειες Χρήσης Νερού, Αδειοδότηση σταβλικών εγκαταστάσεων, Τήρηση Ημερολογίου Eργασιών, τήρηση Μητρώου Εισροών/Εκροών, Συμβουλευτική Λίπανσης. 

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ