KNAUF: Η KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε. βραβεύτηκε από τον Όμιλο Knauf ως η εταιρία του Ομίλου με τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για το 2017

21 Ιουνίου 2018 | Νέα Μελών
Η KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε. βραβεύτηκε από τον Όμιλο Knauf ως η εταιρία του Ομίλου με τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για το 2017, αποσπώντας το 1ο βραβείο Knauf Benchmarking 2017.
Τα κριτήρια αξιολόγησης περιελάμβαναν τη βελτίωση πωλήσεων, τη βελτίωση κερδοφορίας, την κερδοφορία ανά εργαζόμενο, το κεφάλαιο κίνησης, την αποδοτικότητα ιδίων κεφαλαίων κλπ.
Το βραβείο απονεμήθηκε σε ειδική τελετή των Γενικών Διευθυντών του Ομίλου που έλαβε χώρα στην Φρανκφούρτη στις 08/06/2018, από τους CEO του Ομίλου κ.κ. Alexander Knauf και Manfred Grundke στον Γενικό Διευθυντή της KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε. κ. Δημήτρη Δοντά.
Η KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε. έκλεισε τη χρήση 2017 με κύκλο εργασιών 36,1 εκατ. Ευρώ (+25,9%) και EBITDA 4,7 εκατ. Ευρώ (+28,3%).

KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.

Η KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. ξεκίνησε τη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1991 με την παραγωγή γύψου και γυψοσανίδας στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Αμφιλοχία. Σήμερα, ο όμιλος KNAUF διαθέτει συνολικά τρεις παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα με παραγωγή γυψοσανίδων, μεταλλικών προφίλ, κονιαμάτων, παστοειδών και εξαρτημάτων στην Αμφιλοχία, παραγωγή ετοιμόχρηστων υλικών φινιρίσματος στη Θεσσαλονίκη και τσιμεντοσανίδων στο Βόλο.

Η KNAUF παράγει και διαθέτει ολοκληρωμένα Συστήματα Ξηράς Δόμησης με γυψοσανίδες, μεταλλικά προφίλ, υλικά αρμολόγησης και επεξεργασίας επιφανειών, καθώς και τα απαραίτητα εργαλεία εφαρμογής. Επίσης προσφέρει Συστήματα Εξωτερικής τοιχοποιίαςAquapanel & Guardex, Συστήματα Έτοιμων Σοβάδων, Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoprosopsis, Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης InTherm καθώς και μία πλήρη σειρά προϊόντων που στοχεύουν σε όλο το φάσμα της οικοδομής.

Η KNAUF έχει εδραιώσει τη φιλοσοφία της Ξηράς Δόμησης στις κατασκευές, η οποία σήμερα δίνει αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις στην κατασκευή νέων αλλά και στην ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων όπου η συμβατική δόμηση αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Οι βιομηχανικές αυτές δραστηριότητες της KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. υλοποιούνται πάντοτε στα πλαίσια ενός εταιρικού συναισθήματος υψηλής ευθύνης προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ