Brink’s Hellas: Συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην Ελλάδα

11 Μαΐου 2016 | Νέα Μελών
Η Brink’s Hellas, Εταιρία Ηγέτης στην παροχή Total Security Services στην Ελλάδα, προχωρεί ακάθεκτη στην υλοποίηση του πλάνου επενδύσεών της στην χώρα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Οικονομία. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του κυλιόμενου επενδυτικού της προγράμματος εύρους 40 εκατομμυρίων ευρώ, ολοκλήρωσε την αγορά και ενέταξε στον στόλο της, ακόμη εννέα (9) καινούργια ειδικά Θωρακισμένα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, επένδυση της τάξης του 1.000.000€, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα Ασφαλείας και Επιτήρησης. Τα νέα οχήματα της Brink’s χτίστηκαν στο σασί του Iveco Daily, GVW 4.2 τόνων, το οποίο για πρώτη φορά χρησιμοποιείται, γι’ αυτόν το σκοπό, στην Ελληνική αγορά. Με την ενσωμάτωση τους στο στόλο της, η Brink’s διαθέτει πλέον περί τα 150 Θωρακισμένα και άλλα οχήματα, δρομολογημένα στο σύνολο των 16 ιδιόκτητων καταστημάτων που διαθέτει στις κυριότερες πόλεις της χώρας μας.

Τα Θωρακισμένα οχήματα αυτά είναι περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, κατηγορίας EURO 6, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής για την μείωση των ρύπων που εκπέμπονται, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Βrink’s Hellas

Η Βrink’s Hellas, ηγετικός Όμιλος στην παροχή υπηρεσιών Total Security Services στην Ελλάδα, αποτελεί ξεχωριστό μέλος του παγκόσμιου Δικτύου της BRINK’S, ενός Οργανισμού με ιστορία 156 χρόνων, που σήμερα πρωταγωνιστεί διεθνώς με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η 35χρονη επιτυχημένη πορεία της Brink’s Hellas στην Ελληνική κοινωνία, επιβεβαιώνεται από μακροχρόνιες συνεργασίες εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους μεγαλύτερους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, οι οποίοι καλύπτουν όλους τους κλάδους και τομείς οικονομικής δραστηριότητας στον τόπο μας.

Οι υπηρεσίες Total Security Services της Brink’s προσφέρουν εξειδικευμένες Λύσεις στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για Ασφάλεια, εφαρμόζοντας πιστοποιημένες διαδικασίες σε όλα τους τα στάδια και χαρακτηρίζονται από συνέπεια και ειλικρίνεια στις σχέσεις με τον Πελάτη στοχεύοντας στην επίτευξη βέλτιστης σχέσης τιμής και απόδοσης.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ