Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Η Heineken και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διοργανώνουν το Heineken Champions Voyage στη Μύκονο στις 3 έως 5 Ιουνίου 2017

28 Μαρτίου 2017 | Νέα Μελών
Η Heineken Champions Voyage αποτελεί μια πολύ μεγάλη παγκόσμια διοργάνωση της Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA Champions League. Μέχρι πέρσι λάμβανε χώρα στην Ίμπιζα της Ισπανίας με την ονομασία Heineken Ibiza Final και φέτος καταφέραμε ως Αθηναϊκή Ζυθοποιία να το μεταφέρουμε στην Ελλάδα για τα επόμενα 3 χρόνια, μετονομάζοντάς το σε Heineken Champions Voyage. Περισσότεροι από 500 τυχεροί φίλοι του ποδοσφαίρου και της Heineken από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και διασημότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου, θα επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο και θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά. Το Heineken Champions Voyage συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η φιλοξενία ενός γεγονότος διεθνούς βεληνεκούς από τη Heineken και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπύρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα μας για περισσότερα από 50 χρόνια, είναι μία ακόμη απόδειξη της αδιάκοπης προσπάθειάς μας να παράγουμε αξία για τον τόπο μας. Η επιλογή της χώρας μας επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της μητρικής μας εταιρίας στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική επένδυση του Ομίλου στην Ελλάδα. Παράλληλα, αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού και προοπτικές περαιτέρω ανάδειξης και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος.

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία πιστεύουμε πως η δημιουργία αμοιβαία επωφελών συνεργιών μεταξύ των εξωστρεφών κλάδων της Ελλάδας έχει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσει την αναπτυξιακή δυναμική τους, με τα οφέλη να διαχέονται ευρύτερα στην ελληνική οικονομία. Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, συνεισφέροντας με τις δικές μας δυνάμεις στην ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού διεθνώς.
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης του Heineken Champions Voyage στα ΜΜΕ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 13.30 σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1963 στην Αθήνα, από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν την παραγωγή της μπίρας Αμστελ στην Ελλάδα.

Από το 1968 αποτελεί μέλος του ομίλου HEINEKEN N.V.
Σήμερα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει 3 μονάδες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα όπου παράγει τις μπίρες Amstel, Heineken, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, ΑΛΦΑ, AΛΦΑ Weiss, Fischer, ΒΙΟΣ 5 καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης νερού στη Λαμία όπου εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ.

Παράλληλα, εισάγει και διανέμει γνωστές μάρκες μπίρας όπως SOL, McFarland, Erdinger, Affligem, Murphy’s, Duvel κ.α. Όλα τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας παράγονται από 100% ελληνικό κριθάρι το οποίο βυνοποιείται στα ιδιόκτητα βυνοποιεία που διαθέτει σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ