Χρυσός Οδηγός: 1 στους 2 Έλληνες επισκέπτονται το xo.gr

29 Μαρτίου 2017 | Νέα Μελών
Tο xo.gr, ο online επαγγελματικός κατάλογος του Χρυσού Οδηγού, αποτελεί πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά sites, καθώς 1 στους 2 Έλληνες το επισκέφτηκαν το 2016. Βάσει των επικρατέστερων μετρήσεων η διείσδυση των Ελλήνων στο Internet έφτασε λίγο παραπάνω από τους 7 εκατομμύρια χρήστες, γεγονός που σημαίνει ότι οι μισοί χρήστες του Internet στην Ελλάδα εμπιστεύτηκαν το xo.gr για την αναζήτηση πληροφοριών για επαγγελματίες το 2016.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του xo.gr, πάνω από 3,5 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν το xo.gr μηνιαία, πραγματοποιώντας περισσότερες από 6 εκατομμύρια επισκέψεις στο site το μήνα. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η πιστότητα των χρηστών του xo.gr κρατά σταθερά ανοδική πορεία, καθώς το 2016 η απευθείας επισκεψιμότητα στο xo.gr αυξήθηκε θεαματικά, κατά 63% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Επιπροσθέτως, η οργανική επισκεψιμότητα του site που ήταν ήδη σε πολύ υψηλά επίπεδα αυξήθηκε επίσης το 2016 κατά 14% σε σχέση με το 2015, ενώ οι επισκέψεις από κινητές συσκευές ακολουθούν την παγκόσμια τάση με συνεχόμενη άνοδο, κλείνοντας το 2016 με ποσοστό επισκεψιμότητας 55%, ξεπερνώντας τις επισκέψεις από desktop!

Χρυσός Οδηγός

Ο Χρυσός Οδηγός, χρόνια γνωστός για τον έντυπο κατάλογό του, εδώ και αρκετά χρόνια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, στο χώρο του Digital. Με πάνω από 3,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως στο xo.gr και με περισσότερες από 6 εκατομμύρια επισκέψεις στο site το μήνα, συνεχίζει να φέρνει σε επαφή καταναλωτές και επιχειρήσεις «φορώντας» ταυτόχρονα και με επιτυχία το καπέλο του publisher, του digital agency και της μηχανής αναζήτησης επαγγελματιών κι επιχειρήσεων.

Εκτός από την προβολή στο www.xo.gr, ο Χρυσός Οδηγός προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες digital marketing όπως η κατασκευή website (με πάνω από 5.000 websites την τελευταία πενταετία) αλλά και ο σχεδιασμός custom στρατηγικής PPC (Google, Facebook, Baidu, Yandex) βασισμένης σε first-party data. Ο Χρυσός Οδηγός είναι Premier Partner της Google από το 2012 και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Baidu στην Ελλάδα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ