Χρυσός Οδηγός: Digital Marketing Event» από το Χρυσό Οδηγό και τη HELEXPO

16 Νοεμβρίου 2017 | Νέα Μελών
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ένα από τα μεγαλύτερα digital agencies στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη HELEXPO διοργανώνει ένα νέο εκπαιδευτικό event για το Digital Marketing. Το συνέδριο με τίτλο «Digital Marketing Event» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:30μμ., Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το event αποσκοπεί στη κατάρτιση των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά σε νέα εργαλεία και πρακτικές, να μάθουν να αξιολογούν και να αξιοποιούν στο βέλτιστο βαθμό τη στρατηγική του Digital Marketing, αλλά και να συνδυάζουν με αυτό παραδοσιακές πρακτικές Marketing για να απογειώσουν τις προωθητικές τους καμπάνιες.  

Στο βήμα του event θα βρεθούν, ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη του χώρου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενδεικτικά από Google, Yandex και GRECA, οι οποίοι μέσα από σύντομες παρουσιάσεις θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και χρήσιμα συμπεράσματα από την έως τώρα ενασχόλησή τους με το Digital Marketing. 

Για περισσότερες πληροφορίες και τους τρόπους συμμετοχής, μπορείτε να ακολουθήσετε το link

Χρυσός Οδηγός

Ο Χρυσός Οδηγός, χρόνια γνωστός για τον έντυπο κατάλογό του, εδώ και αρκετά χρόνια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, στο χώρο του Digital. Με πάνω από 3,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως στο xo.gr και με περισσότερες από 6 εκατομμύρια επισκέψεις στο site το μήνα, συνεχίζει να φέρνει σε επαφή καταναλωτές και επιχειρήσεις «φορώντας» ταυτόχρονα και με επιτυχία το καπέλο του publisher, του digital agency και της μηχανής αναζήτησης επαγγελματιών κι επιχειρήσεων.

Εκτός από την προβολή στο www.xo.gr, ο Χρυσός Οδηγός προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες digital marketing όπως η κατασκευή website (με πάνω από 5.000 websites την τελευταία πενταετία) αλλά και ο σχεδιασμός custom στρατηγικής PPC (Google, Facebook, Baidu, Yandex) βασισμένης σε first-party data. Ο Χρυσός Οδηγός είναι Premier Partner της Google από το 2012 και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Baidu στην Ελλάδα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ