Intracom Holdings: Συμμετοχή της IDE στο ΝΑΤΟϊκο Ετήσιο Συνέδριο του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής

4 Ιουλίου 2018 | Νέα Μελών
Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) συμμετείχε στο 9ο ΝΑΤΟϊκο Ετήσιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ (Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής) στην Κρήτη, με θέμα “Προώθηση της προοπτικής σταθερότητας μέσω της ναυτικής ασφάλειας: Επίτευξη βελτίωσης ικανοτήτων και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας”. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς οι σύγχρονες προκλήσεις για την ασφάλεια στη θάλασσα και προτάθηκαν σχέδια για την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων στο θαλάσσιο χώρο.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, η IDE παρουσίασε στο διεθνές ακροατήριο την σουίτα υποστήριξης επιχειρήσεων ναυτικής αποτροπής MIO (Maritime Interdiction Operations), μια λύση σχεδιασμένη πάνω σε επιχειρησιακές ανάγκες, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα λογισμικού Διοίκησης και Ελέγχου iDEFENDER και τα ευρυζωνικά συστήματα επικοινωνιών WiWAN της IDE. Η πλήρως ολοκληρωμένη σουίτα MIO είναι ένα τεχνολογικό εργαλείο, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και εκτέλεση επιχειρήσεων ασφάλειας στη ναυτιλία. Το σύστημα της IDE συνδυάζει άριστα τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και έλεγχο των αποστολών με την ταχύτατη ανταπόκριση στο θαλάσσιο περιβάλλον, μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών, δεδομένων και εικόνας, σε πραγματικό χρόνο, σε όλα τα επίπεδα διοίκησης της αποστολής.

Η επιχειρησιακή αποτίμηση των ανωτέρω χαρακτηριστικών, επετεύχθη μέσω της πρακτικής άσκησης στο σύστημα της IDE των εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων του ΚΕΝΑΠ.

Intracom Holdings

Η Intracom ιδρύθηκε το 1977 και από το 1990 είναι εισηγμένη στο Χ.Α. Το Δεκέμβριο 2005 μετασχηματίστηκε σε εταιρία συμμετοχών με την επωνυμία Intracom Holdings, παραμένοντας ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη.

Οι σημαντικότερες εταιρίες του χαρτοφυλακίου της είναι οι: INTRASOFT International (έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό όμιλο παροχής υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής για δημόσια διοίκηση, δημόσιους οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις), ΙNTRAKAT (έναν από τους πέντε κορυφαίους κατασκευαστικούς ομίλους στην Ελλάδα σε έργα υψηλής τεχνολογίας στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, των ακινήτων, και των περιβαλλοντικών έργων και IDE – INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS- (τη μεγαλύτερη εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων στην Ελλάδα). Ως όμιλος η  Intracom Holdings, απασχολεί 2.700 εργαζόμενους και διατηρεί θυγατρικές σε 16 χώρες.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ