DIS: Η DIS βραβεύτηκε στην κατηγορία «Υπηρεσίες & Συστήματα Πληροφορικής» στα Sales Excellence Awards 2018

2 Απριλίου 2018 | Νέα Μελών
Στην κατηγορία «Υπηρεσίες & Συστήματα Πληροφορικής» βραβεύτηκε η DIS στα Sales Excellence Awards 2018, για το mobile app iAnywhere SFA. 
Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εποχή και ιδιαίτερα στο χώρο των FMCG, η DIS εισήγαγε μία καινοτομική προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για τις ενέργειες που αφορούν όλη την οργάνωση των πωλήσεων.
Πρόκειται για ένα mobile app, που επιτρέπει στη Διοίκηση να αποκτήσει στρατηγική εικόνα 360ο για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, να προσεγγίσει νέες αγορές, να αυξήσει μερίδια και να καθιερώσει Just in Time πρακτικές μειώνοντας το κόστος των αποθεμάτων. Η ομάδα πωλήσεων γνωρίζει εν κινήσει τις εκκρεμότητες, επιλύει ταχύτερα τυχόν προβλήματα πελατών και διαχειρίζεται άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις εμπορικές διαδικασίες  – από την προσφορά, την παραγγελία, την παράδοση έως και την είσπραξη. To iAnywhere είναι ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, κρίσιμη πληροφορία για την προσπάθεια κάθε εταιρίας να βρίσκεται σε ηγετική θέση στην αγορά.   
Με βασικό στρατηγικό πλεονέκτημα την προσωποποιημένη προσέγγιση κάθε πελάτη ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκει, το iAnywhere γίνεται αρωγός στην καθιέρωση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ εταιρίας και πελάτη, μέσω της άμεσης και εξειδικευμένης εξυπηρέτησης. 

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ